Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bougainvillea Tre Lilla 180cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Bougainvillea Tre Lilla 180cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Bougainvillea Tre Lilla 175-185cm Ønsker du å bringe naturens skjønnhet inn i hjemmet ditt uten bryet med vedlikehold? Hos Ambiplants.no tilbyr vi et utvalg av kunstige blomstertrær som gir et friskt og levende preg til ethvert rom. Våre kunstige blomstertrær, inkludert Bougainvillea og kirsebærtrær, er perfekte for å tilføre far...

  Kunstig Bougainvillea Tre Lilla 175-185cm

  Ønsker du å bringe naturens skjønnhet inn i hjemmet ditt uten bryet med vedlikehold? Hos Ambiplants.no tilbyr vi et utvalg av kunstige blomstertrær som gir et friskt og levende preg til ethvert rom. Våre kunstige blomstertrær, inkludert Bougainvillea og kirsebærtrær, er perfekte for å tilføre farge og eleganse til dine innendørs omgivelser.

  Naturtro og Høy Kvalitet

  Våre kunstige blomstertrær er designet med enestående oppmerksomhet på detaljer for å etterligne den naturlige skjønnheten til ekte trær. Hvert blad, hver blomst og gren er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer et naturtro utseende som vil imponere alle som ser dem.

  Hvilket kunstig tre skal jeg velge, hva er mest naturtro?

  Det er store variasjoner i smak og behag når det kommer til interiør. For planter er det ulike preferanser fra kunde til kunde, og derfor har vi et bredt utvalg. Noen ønsker dekorative WOW-effekt på plantene og andre er opptatt av at de kun skal se så levende ut som mulig. Vi har hos oss på ambiplants noe for alle og en hver. Det store utvalget kan gjøre det vanskelig å velge. Vi har derfor ulike merker til våre produkter. Premium er merket i sort og gull for produkter som ser mest naturtro ut sammenlignet med sin naturlige plantevenn. UV-merket er for uteplanter.

  Denne planten er for bruk innendørs, da den ikke vil tåle miljøpåvirkningene ute overtid. Det er mulig å ta med treet ut en fin dag for å dekorere litt, men på eget ansvar og kun anbefalt i korte perioder også inn igjen.

  Kunstige Blomstertrær for Innendørs Bruk - Naturtro og Dekorative

  BougainvilleaDen kunstige Bougainvilleaen fra Ambiplants gir et frodig, tropisk preg til hjemmet ditt. Med sine levende farger og realistiske blader, er dette treet en fantastisk dekorasjon som gir rommet et eksotisk uttrykk. Perfekt for stuen, gangen eller kontoret, vil Bougainvilleaen bringe varme og liv til ethvert interiør. Dette er ment som et dekorativt tilskudd, våre premium trær er de som er mest naturlige. Da har vi et med ekte trestamme: Kunstig Bougainvillea Fuchsia.

  KirsebærtrærVåre kunstige kirsebærtrær er kjent for sine vakre blomster og elegante utseende. De sarte, rosa blomstene gir en følelse av vår hele året rundt. Dette dekorative treet passer perfekt i alle rom, fra stuen til soverommet, og gir en romantisk og sofistikert atmosfære. Her har vi også et utvalg i ulike design, noen for dekorativ pynt inne og andre i høyere kvalitet for sommerdagene ute.

  Fordeler med Kunstige Blomstertrær

  • Vedlikeholdsfritt: Ingen behov for vanning, beskjæring eller sollys.
  • Allergivennlig: Ideell for personer med pollenallergi.
  • Langvarig Skjønnhet: Beholder sitt vakre utseende år etter år.
  • Fleksibel Plassering: Kan plasseres hvor som helst, uavhengig av lysforhold. Visner ikke i mørkerom, men følg våre retningslinjer for bruk i sterk sol. UV og premium produkter tåler sollyset, umerkede produkter kan endre farge i direkte sollys. Spør oss gjerne.

  Perfekt for Enhver Stil

  Enten du foretrekker en moderne, minimalistisk stil eller en mer tradisjonell og koselig atmosfære, passer våre kunstige blomstertrær sømløst inn i enhver innredning. De gir en sofistikert touch og bidrar til et harmonisk og innbydende miljø.

  Oppdag skjønnheten og enkelheten ved kunstige blomstertrær fra Ambiplants.no. Legg til et Bougainvillea- eller kirsebærtre i hjemmet ditt i dag, og nyt naturens prakt uten vedlikehold. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319038
  EAN
  8785275745239
  Høyde
  170-180cm
  Diameter
  65-75cm
  Farge
  Lilla
  Stamme
  Kunstig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D17cm
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bougainvillea Tre Lilla 180cm
  GreenmoodsKunstig Bougainvillea Tre Lilla 180cm
  På lager
  NOK 2.390,00 Ink. mva