Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Busk Blå 85cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia Busk Blå 85cm på trestammer Her ser du en av våre varianter i vårt brede sortiment av kunstige Hortensia, denne er virkelig en flott kunstig plante, den har en høyde på 85cm og en diameter på 60cm på det bredeste, merk at du kan forme og brette den litt mer ut så diametere kan være alt fra 55cm til 65cm, alt etter hvord...

  Kunstig Hortensia Busk Blå 85cm på trestammer

  Her ser du en av våre varianter i vårt brede sortiment av kunstige Hortensia, denne er virkelig en flott kunstig plante, den har en høyde på 85cm og en diameter på 60cm på det bredeste, merk at du kan forme og brette den litt mer ut så diametere kan være alt fra 55cm til 65cm, alt etter hvordan du bretter den ut!

  Den kunstige hortensia blå har en nydelig blåfarge på hortensia blomstene og flotte naturtro blader i en rik grønn farge. Bladene er av topp kvalitet plast og tekstil, de er nøye etterlignet den ekte varianten med naturtro detaljer i bladene. De mindre bladene er litt lysere i fargen og gjerne litt glattere mens de større "eldre" bladene har en mørkere farge og en tykkere følelse. Da denne kunstige planten er uv-behandlet vil det si at den kan brukes ute til å friske opp terrassen, hagen eller kanskje inngangspartiet, men merk deg at vi anbefaler likevel å ta den inn til vinteren eller om det er kraftig storm og uvær.

  Stamme, utebruk og god drenering.

  Kunstige hortensia kommer med ekte stammer av ekte tre som er støpt i en svart plastpotte som avbildet, dette gjør det enkelt for deg å plante den fine nye falske planten din i en utvalgt potte eller plantekasse. Stammen er mumifisert slik at den holder seg fin både ute og inne. Over tiden er det også mulig å lakke den for ekstra lang levetid, eller om du bare ønsker en mørkere stamme. 

  Det kreves i grunnen ingen vedlikehold ved våre kunstige planter, men når man har en kunstige uteplante og bruker den ute kan den bli litt støvete og skitten over tid, da er det bare å gi den en liten dusj med vannslangen så blir den fin å ren igjen.

  Når man skal bruke den kunstige planten ute er det veldig viktig at man hargod drenering i potten eller plantekassen man bruker. Dersom det ikke allerede er hull i potten er det viktig at man borrer hull til det. Dersom den kunstige planten blir stående i vann over tid kan den ekte stammen mugne/knekke eller den kan løsne fra potten den er støpt i. 

  UV-behandlet

  Flere av våre kunstige planter er uv-behandlet, som vil si at de er behandlet under selve produksjonen, hvor uv-stoff blandes inn i farge prosessen for å sørge for jevn å god behandling av alle blader på den kunstige busken, vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige Uv-behandlede planter. Merk at alle våre kunstige planter som er uv-behandlet har enten et uv-emblem eller teksten UV i tittel. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28142
  EAN
  8785275767552
  Høyde
  85cm inkl. potten
  Diameter
  60cm
  Farge
  Blålilla
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H12cm x D13cm
  Antall blomster
  10 blomster
  Bladfarge
  Dyp grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Ekte trestamme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia Busk Blå 85cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia Busk Blå 85cm
  På lager
  NOK 1.829,00 Ink. mva