Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Plantevegg 100x100cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PLANTEVEGG 100X100CM Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige plantevegg har mye spill i seg, denne har større lange blader som springer ut slik de gjør i naturen, den har lange bregneblader og rundt forbi er det o...

  KUNSTIG PLANTEVEGG 100X100CM

  Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige plantevegg har mye spill i seg, denne har større lange blader som springer ut slik de gjør i naturen, den har lange bregneblader og rundt forbi er det også litt mose, denne er virkelig fin og vil implementere et hvert rom den står i. De er laget av førsteklasses tekstil og plast å har en rik og dyp grønnfarge med noen få lysere innspill for og simulere nyere vekst. Vår kunstige plantevegg er visuelt sett veldig imponerende! 

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere/henge opp. Denne kunstige planteveggen kommer på en ramme og henges enkelt opp der du måtte ønske og ha den. Vår kunstige plantevegg er 1stk - 1m2 i pakken.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en enkel dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. 

   

   •  

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  426752
  EAN
  8714344072549
  Høyde
  100 cm
  UV-beskyttet
  JA
  Tykkelse
  5 cm - 20 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Flere typer

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Plantevegg 100x100cm
  AMBKunstig Plantevegg 100x100cm
  På lager
  NOK 4.590,00 Ink. mva