Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Plantevegg 60x40cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PLANTEVEGG 60X40CM Denne kunstige planteveggen er 60cm høy og 40cm bred. Den har mye liv i seg med blader og planter i forskjellige størrelser nøye plassert rundt for og skape et flott blikkfang. Vil du ha noe som ikke alle andre har? Da er dette valget for deg. Våre kunstige plantevegg matter er av topp kvalitet og de kunstige plante...

  KUNSTIG PLANTEVEGG 60X40CM

  Denne kunstige planteveggen er 60cm høy og 40cm bred. Den har mye liv i seg med blader og planter i forskjellige størrelser nøye plassert rundt for og skape et flott blikkfang. Vil du ha noe som ikke alle andre har? Da er dette valget for deg. Våre kunstige plantevegg matter er av topp kvalitet og de kunstige plantene og bladene er laget av førsteklasses tekstil og plast for og sikre deg flotte kunstige produkter i mange år fremover. Denne flotte falske planteveggen har forskjellige typer planter, den har bl.a bregner, mose for og nevne noe. Bladene henger i en naturlig bue og når denne kunstige planteveggen kommer opp på veggen gir det en kul 3D effekt. 

  OPPHENG

  Vår kunstige plantevegg kommer på en ferdig ramme, den kan enten henges opp som den er, eler rammes inn som et bilde. Det blir flott uansett hvordan du velger og ha den hos deg.

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet. Dette gjøres allerede i produksjonen for og sikre jevn og god behandling av alle de kunstige bladene. Vi streber etter og kunne tilby det beste markedet har innen kunstige planter og blomster. Ta sjangsen på våre produkter nå, du vil ikke angre.

  Vi hjelper deg gjerne med tips og ideer eller andre spørsmål du måtte ha.

   

   •  

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  426751
  EAN
  871434072556
  Høyde
  60 cm
  UV-beskyttet
  JA
  Tykkelse
  40 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Flere typer

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Plantevegg 60x40cm
  AMBKunstig Plantevegg 60x40cm
  På lager
  NOK 1.590,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »