Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Prunus Plantevegg UV 50x50cm

  Greenmoods Kunstig Prunus Plantevegg UV 50x50cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PRUNUS MATTE 50X50CM Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil løfte ditt interiør eller din uteplass til nye høyder. Vår kunstige Prunus plantevegg matter er veldig imponerende og meget naturtro. Over hele er den dekket i masse flotte store prunus blad...

  KUNSTIG PRUNUS MATTE 50X50CM

  Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil løfte ditt interiør eller din uteplass til nye høyder. Vår kunstige Prunus plantevegg matter er veldig imponerende og meget naturtro. Over hele er den dekket i masse flotte store prunus blader laget av førsteklasses tekstil og plast som har en rik og dyp grønnfarge med noen få lysere innspill for og simulere nyere vekst. Våre kunstige plantevegger er visuelt sett veldig imponerende! Gjør seg veldig bra som heldekkende på en vegg, inne eller ute. Kan også klippes til og rammes inn som et bilde for et råkult blikkfang.

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en enkel dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige prunus plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

  Se monteringsvideo

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  417981/318022
  EAN
  8714344241679
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  50 cm
  UV-beskyttet
  JA
  Tykkelse
  7 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Prunus
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Prunus Plantevegg UV 50x50cm
  GreenmoodsKunstig Prunus Plantevegg UV 50x50cm
  På lager
  NOK 219,00 Ink. mva