Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Ranunkel Real Touch Gul 60cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Ranunkel Real Touch Gul 60cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Ranunkel Real Touch Gul 60cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Ranunkelblomsten, også kjent som Ranunculus, har en fargerik historie og symbolikk som strekker seg tilbake gjennom århundrene.  Opprinnelse og botanisk historie: Ranunkelblomsten tilhører familien Ranunculaceae og er ...

  Kunstig Ranunkel Real Touch Gul 60cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Ranunkelblomsten, også kjent som Ranunculus, har en fargerik historie og symbolikk som strekker seg tilbake gjennom århundrene. 

  Opprinnelse og botanisk historie: Ranunkelblomsten tilhører familien Ranunculaceae og er en flerårig plante som finnes naturlig i Eurasia. Den botaniske slekten Ranunculus omfatter en rekke arter som varierer i farger og utseende. Blomsten har blitt dyrket i hager over hele verden på grunn av sine vakre blomster.

  Symbolikk og betydning: Ranunkelblomsten har blitt assosiert med ulike symboler og betydninger i ulike kulturer. Generelt sett er blomsten ofte forbundet med sjarm, eleganse og skjønnhet. Den varierte fargen på ranunkelblomstene kan representere ulike følelser og budskap, for eksempel kjærlighet, glede eller takknemlighet.

  Kunst og kultur: Ranunkelblomsten har en sterk tilstedeværelse i kunst og kultur gjennom tidene. Den har blitt avbildet i malerier, dikt og litteratur som et symbol på naturlig skjønnhet. Kunstnere har verdsatt blomstens unike lag med kronblader og rike farger som inspirasjon for sine verk.

  Bruk i Bryllupstradisjoner: Ranunkelblomsten har også funnet veien inn i bryllupstradisjoner. Den er populær i brudebuketter og bryllupsdekorasjoner på grunn av sin eleganse og romantiske appell. Blomsten kan symbolisere kjærlighet, lykke og harmoni, og den er et populært valg blant bruder som ønsker å legge til et snev av klassisk skjønnhet i sitt bryllup.

  Helbredende egenskaper: I tillegg til sin dekorative bruk har ranunkel også blitt brukt i tradisjonell folkemedisin. Noen kulturer har anvendt deler av planten for sine antatte helbredende egenskaper, selv om det er viktig å merke seg at ranunkel også kan være giftig og bør håndteres med forsiktighet. Våre kunstige blomster er bekymringsfritt og allergivennlig. 

  Ranunkelblomsten fortsetter å være en populær blomst i hager og dekorasjon verden over, og dens rike historie og symbolske betydning gjør den til et interessant element både i naturen og kulturen.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530184
  EAN
  8785275771061
  Høyde
  60cm
  Diameter
  Diameter
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Gul

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Ranunkel Real Touch Gul 60cm
  GreenmoodsKunstig Ranunkel Real Touch Gul 60cm
  På lager
  NOK 79,00 Ink. mva