Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Rosebukett Real Touch Rosa 18cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Real Touch Rosebukett Rosa 18cm Skap et varig inntrykk med Ambiplants' Kunstig Real Touch Rosebukett Rosa 18cm. Opplev tidløs skjønnhet og romantikk uten grenser. Gjør ditt valg for en blomsteropplevelse som varer. Hva er "Real Touch"? Disse blomstene er laget av materialer som gir en realistisk tekstur og følelse, ofte bruker man si...

  Kunstig Real Touch Rosebukett Rosa 18cm

  Skap et varig inntrykk med Ambiplants' Kunstig Real Touch Rosebukett Rosa 18cm. Opplev tidløs skjønnhet og romantikk uten grenser. Gjør ditt valg for en blomsteropplevelse som varer.

  Hva er "Real Touch"?

  Disse blomstene er laget av materialer som gir en realistisk tekstur og følelse, ofte bruker man silikon eller spesielle stoffmaterialer. "Real Touch" refererer til følelsen av blomsterbladene. De er utformet for å være myke å ta på, og teksturen etterligner ofte følelsen av ekte blomsterblader. Utseendemessig er "Real Touch" blomster nøye utformet for å se så naturtro ut som mulig. Dette inkluderer realistiske farger, detaljerte blomsterformer og noen ganger til og med naturlig glans eller voksbelegg.

  Velg blant vårt varierte utvalg av Real Touch blomster, inkludert roser, liljer, orkideer og mer. Uansett om det er for en spesiell anledning, som bryllup eller arrangementer, eller bare for å forbedre ditt daglige miljø, gir våre kunstige blomster deg muligheten til å skape din egen blomsterhage uten grenser.

  Ta et skritt mot å bringe naturens skjønnhet inn i ditt hjem med våre Real Touch kunstige blomster. Opplev en tidløs blomsterprakt uten vedlikeholdsutfordringer og nyt gleden av blomster året rundt. Utforsk vårt utvalg i dag og gi hjemmet ditt den naturlige elegansen det fortjener.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530201
  EAN
  8785275771238

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Rosebukett Real Touch Rosa 18cm
  GreenmoodsKunstig Rosebukett Real Touch Rosa 18cm
  På lager
  NOK 479,00 Ink. mva