Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Rose "Emine" Real Touch Champagne 43cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Rose "Emine" Real Touch Champagne 43cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Rose "Emine" Real Touch Gul/Krem 43cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Utforsk skjønnheten og elegansen til Kunstig Rose "Emine" Real Touch 43cm. En serie av flotte roser fra Ambiplants, der hver rose er som et kunstverk av naturtro skjønnhet. Disse fantastiske kunstige rosene er ti...

  Kunstig Rose "Emine" Real Touch Gul/Krem 43cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Utforsk skjønnheten og elegansen til Kunstig Rose "Emine" Real Touch 43cm. En serie av flotte roser fra Ambiplants, der hver rose er som et kunstverk av naturtro skjønnhet. Disse fantastiske kunstige rosene er tilgjengelige i flere farger, og hver blomst er nøye utformet for å gi en autentisk og realistisk opplevelse. Serien gir deg gleden av vakre roser året rundt, og hvert blad har en ekte touch som gir en overbevisende følelse ved berøring.

  Hver Kunstig Rose "Emine" er perfekte replika av ekte roser, fra de delikate kronbladene til de elegante stilkene. Den realistiske følelsen av bladene gir deg en opplevelse av ekte luksus, og det er en glede å ha disse kunstige rosene i hjemmet ditt. Serien er tilgjengelig i et spekter av flotte farger, slik at du kan velge den som passer best til din innredning og preferanser.

  Legg til en touch av tidløs skjønnhet i ditt hjem eller arrangementer med Kunstig Rose "Emine" Real Touch serien fra Ambiplants. Enten du velger en enkelt farge eller blander og matcher for en livlig bukett, vil disse naturtro rosene legge til en sofistikert og elegant touch hvor som helst de plasseres. Gjør hjemmet ditt mer levende med disse praktfulle kunstige rosene som gir deg varig skjønnhet uten bekymringer om stell. Velg Ambiplants for ekte naturtro skjønnhet i hver blomst.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530115
  EAN
  8785275767606
  Høyde
  43cm
  Diameter
  8 cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Champagne

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Rose "Emine" Real Touch Champagne 43cm
  GreenmoodsKunstig Rose "Emine" Real Touch Champagne 43cm
  På lager
  NOK 79,00 Ink. mva