Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Rose "Simone" Fersken 73cm

  -30%
  E.E.G Kunstig Rose "Simone" Fersken 73cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG ROSE ''SIMONE'' 73CM Rosene våre er veldig naturtro, de kommer i utallige farger og er av god kvalitet. Våre kunstige roser er laget av førsteklasses plast og tekstil, fargene og detaljene er nøye etterlignet slik vi ønsker at rosene våre skal være. Disse rosene lever evig og du kan ha dem så lenge du måtte ønske. Vår kunstige...

  KUNSTIG ROSE ''SIMONE'' 73CM

  Rosene våre er veldig naturtro, de kommer i utallige farger og er av god kvalitet. Våre kunstige roser er laget av førsteklasses plast og tekstil, fargene og detaljene er nøye etterlignet slik vi ønsker at rosene våre skal være. Disse rosene lever evig og du kan ha dem så lenge du måtte ønske. Vår kunstige simone rose kommer i flere forskjellige farger, du kan enkelt sette sammen en fin bukett eller du kan kjøpe flere av samme slik at du kan bytte ut fargen i hjemme etter årstidene eller som du måtte ønske. Dette er vår kunstige rose Simone i fargen fersken, en nydelig farge. Vi har også flere "familier" i rose samlingen vår så her er det bare og finne dine favoritter! Og vi må påpeke at alle rosene våre kan være med og lage en nydelig bukett, men de kan også brukes alene i vase. Perfekt hvis du vil gi en gave som varer.

  SNITTBLOMSTER

  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  73.752
  EAN
  8714344151978
  Høyde
  73 cm
  Diameter
  13 cm
  Farge
  Fersken
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Rose
  Potte
  Ingen

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Rose "Simone" Fersken 73cm
  Kunstig Rose "Simone" Fersken 73cm
  På lager
  NOK 80,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »