Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Rose "Simone" Lyserosa 73cm

  AMB Kunstig Rose "Simone" Lyserosa 73cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG ROSE ''SIMONE'' 73CM, Rosene våre er veldig naturtro, de kommer i utallige farger og er av god kvalitet. Våre kunstige roser er laget av eksklusiv plast og tekstil, fargene og detaljene er nøye etterlignet slik vi ønsker at rosene våre skal være. Disse rosene lever evig og du kan ha dem så lenge du måtte ønske. Vår kunstige sim...

  KUNSTIG ROSE ''SIMONE'' 73CM,

  Rosene våre er veldig naturtro, de kommer i utallige farger og er av god kvalitet. Våre kunstige roser er laget av eksklusiv plast og tekstil, fargene og detaljene er nøye etterlignet slik vi ønsker at rosene våre skal være. Disse rosene lever evig og du kan ha dem så lenge du måtte ønske. Vår kunstige simone rose kommer i flere forskjellige farger, du kan enkelt sette sammen en fin bukett eller du kan kjøpe flere av samme slik at du kan bytte ut fargen i hjemme etter årstidene eller som du måtte ønske. Dette er vår kunstige rose Simone i fargen lyserosa, en søt farge. Vi har også flere "familier" i rose samlingen vår så her er det bare og finne dine favoritter! Og vi må påpeke at alle rosene våre kan være med og lage en nydelig bukett, men de kan også brukes alene i vase. Perfekt hvis du vil gi en gave som varer.

  Våre kunstige ''Simone'' roser må virkelig oppleves.

  SNITTBLOMSTER

  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  73.753
  EAN
  8714344151954
  Høyde
  73 cm
  Diameter
  13 cm
  Farge
  Lyserosa
  Produkt
  Rose
  Potte
  Ingen
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Rose "Simone" Lyserosa 73cm
  AMBKunstig Rose "Simone" Lyserosa 73cm
  På lager
  NOK 79,00 Ink. mva