Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Rosebusk i Potte Rosa 35cm

  Greenmoods Kunstig Rosebusk i Potte Rosa 35cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Rosebusk i Potte Rosa 35cm Nydelig Rosa Rosebusk som frisker opp både inne og ute. Flott alene i en passende krukke eller flere sammen. Kan stå på bordet, i vinduet eller i et blomsterbed ute. I tillegg til uteplantene med UV-merket har alle våre planter som er merket med Premium Collection meget høy kvalitet i bladverket, som da o...

  Kunstig Rosebusk i Potte Rosa 35cm

  Nydelig Rosa Rosebusk som frisker opp både inne og ute. Flott alene i en passende krukke eller flere sammen. Kan stå på bordet, i vinduet eller i et blomsterbed ute.

  I tillegg til uteplantene med UV-merket har alle våre planter som er merket med Premium Collection meget høy kvalitet i bladverket, som da også tåler sollys veldig godt over tid og kan benyttes ute så lenge de ikke blir utsatt for kraftig uvær og vind. Norge har svært ulike værforhold og årstider så vi anbefaler om nødvendig kun å bruke disse ute om sommerhalvåret, samt så må de beskyttes mot uvær og vind.

  Denne blomsten kan du derfor nyte ute på sommeren om du vil. Den blir ikke blågrønn i bladene av sollyset, men merk at fargen på blomstene kan duses ned. Denne knall rosa blomsten vil bli noe dusere i sollyset, det syntes de fleste bare er fint! Da den er veldig sterk rosa helt fra start. 

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28201
  EAN
  8785275767583
  Høyde
  35cm
  Diameter
  25cm
  Farge
  Dyp Rosa
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H7,5cm x D9,5cm
  Anbefalt Potte Størrelse
  Diameter fra 13cm+
  UV-beskyttet
  Premium Collection

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Rosebusk i Potte Rosa 35cm
  GreenmoodsKunstig Rosebusk i Potte Rosa 35cm
  På lager
  NOK 329,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »