Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Schefflera Gigant 200cm

  -40%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Schefflera Gigant 200cm (Outlet-produkt) Et dekorativ kunstig tre på 2 meter. Treet er lett, selv om det er høyt så er det luftig mellom bladene. Kunstige trær er veldig populært. De falske trærne dekorere godt opp både hjemme og på kontoret. Enkelt og livlig dekor som ikke trenger å passes på.  Spesielt for denne planten: Kun...

  Kunstig Schefflera Gigant 200cm (Outlet-produkt)

  Et dekorativ kunstig tre på 2 meter. Treet er lett, selv om det er høyt så er det luftig mellom bladene. Kunstige trær er veldig populært. De falske trærne dekorere godt opp både hjemme og på kontoret. Enkelt og livlig dekor som ikke trenger å passes på. 

  Spesielt for denne planten:

  Kunstige Schefflera Gigant er et outlet-produkt. Noe som betyr at det ikke kommer inn igjen. Vi er opptatt av høy kvalitet og et naturlig utseende. I nettbutikken vår har du kanskje lagt merke til merket "Premium Collection" som betyr at produktet har svært høy kvalitet og naturlig utseende. Denne planten er ikke et av disse. Treet er meget flott og dekorativt, men når ikke helt opp til våre premium produkter. Dermed selger vi dette til redusert pris i håp om at noen ønsker seg et rimelig dekorativt tre. 

  Utretting av dette treet: Delikat, brett varsomt. 

  NB! Grenene er montert fast med lim til stammen. Så brett og bøy veldig forsiktig. Bladene kan du bøye og brette så mye til ønsker, men vær litt obs på blad roten som kun er limt fast til grenene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55347
  EAN
  8719075761397
  Høyde
  200cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Produkt
  Outlet

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Schefflera Gigant 200cm
  GreenmoodsKunstig Schefflera Gigant 200cm
  På lager
  NOK 3.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »