Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Smilax Sarsaparilla 180cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Smilax Sarsaparilla 180cm Kunstige trær av god kvalitet og som ser naturtro ut er lekkert å ta med seg inn. Det skaper en god overgang mellom inne og utemiljø. Dette falske treet har mange flotte blader som stikker ut fra lange grener som er festet til en naturlig hvit stamme.  Et skikkelig blikkfang i ditt interiør. Passer seg like ...

  Kunstig Smilax Sarsaparilla 180cm

  Kunstige trær av god kvalitet og som ser naturtro ut er lekkert å ta med seg inn. Det skaper en god overgang mellom inne og utemiljø. Dette falske treet har mange flotte blader som stikker ut fra lange grener som er festet til en naturlig hvit stamme. 

  Et skikkelig blikkfang i ditt interiør. Passer seg like godt i gangen og utestuen, som på kontoret eller i lobbyen til hotellet. 

  Premium Collection 

  Vi har uteplanter som er merket med UV og som vi vet tåler godt å stå i sol hele året. I tillegg til disse har vi planter som er merket Premium collection. Disse er også av meget høy kvalitet, slik at det faktisk er mulig å ha disse ute også på sommerhalvåret. Lange tynne grener er utsatt i uvær og vind, det er derfor viktig å tenke på plasseringen av disse. Om det kommer steke vindkast vil grenene og bladene kunne slites over tid ute. 

  Potte

  Et stort og flott kunstig tre har litt tyngde og blir nydelig i en lekker potte. Fest det godt i potten, så det ikke velter.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55046
  EAN
  8785275975001
  Høyde
  180cm
  Diameter
  110cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H17,5cm x D19,5cm
  Produkt
  smilax sarsaparilla tre
  Antall blader
  1848
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Smilax Sarsaparilla 180cm
  GreenmoodsKunstig Smilax Sarsaparilla 180cm
  På lager
  NOK 2.790,00 Ink. mva