Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Solsikke Real Touch 61cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Solsikke Real Touch 61cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Solsikke Real Touch 61cm  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Kunstig Solsikke Real Touch 61cm bringer den strålende skjønnheten av solsikker rett inn i ditt hjem, og gir deg en følelse av friskhet året rundt. Hver eneste solsikke i denne buketten er nøye utformet med Real Touch te...

  Kunstig Solsikke Real Touch 61cm 

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Kunstig Solsikke Real Touch 61cm bringer den strålende skjønnheten av solsikker rett inn i ditt hjem, og gir deg en følelse av friskhet året rundt. Hver eneste solsikke i denne buketten er nøye utformet med Real Touch teknologi, som ikke bare gjenskaper den livlige fargen og formen til ekte solsikker, men gir deg også den autentiske følelsen ved berøring.

  Den gyldne fargen til disse kunstige solsikkene lyser opp ethvert rom og skaper en varm og innbydende atmosfære. Med en imponerende høyde på 61cm er denne buketten perfekt for å legge til en sterk visuell effekt i ethvert miljø. Plasser den i en vase på bordet, la den være et blikkfang på en hylle, eller bruk den som et solfylt midtpunkt i rommet. Kunstig Solsikke Real Touch 61cm gir deg glede av solsikker uansett årstid, uten behov for vanning eller bekymringer om sesongvariasjoner. Med denne kunstige solsikkebuketten kan du skape et varmt og innbydende hjem med levetidsglede.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530103
  EAN
  8785275767484
  Høyde
  61cm
  Diameter
  10cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Gul

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Solsikke Real Touch 61cm
  GreenmoodsKunstig Solsikke Real Touch 61cm
  På lager
  NOK 119,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »