Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Stråplante 110cm

  M.P Kunstig Stråplante 110cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Stråplante 110cm er en trendy moderne kunstig plante. Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem. Pynt opp hjemmet deres ...

  Kunstig Stråplante 110cm er en trendy moderne kunstig plante. Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem.

  Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne høye gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom, med sine 110cm og med sine vakre lysgrønne farge. Denne falske gressplanten gir en veldig ren og stilfull følelse og passer utmerket overalt, den er en ordentlig blikkfanger! La planren stå som den er eller finn en potte etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat! 

  *Plantene leveres i en fin sort potte, som avbildet. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7126-110
  EAN
  7126-110
  Høyde
  110 cm
  Diameter
  30 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Stråplante

  Nylig viste produkter

  M.P Kunstig Stråplante 110cm
  M.PKunstig Stråplante 110cm
  På lager
  NOK 747,00 Ink. mva