Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia Deluxe 130cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Strelitzia 130cm, 13 blader KUNSTIG STRELITZIA DELUXE 130CM  Vår kunstige Strelitzia deluxe er 130cm på det høyeste og har lange grønne stammer som svaier i en flott naturlig bue som ender med strelitziaens elegante blader. Bladene er av utmerket kvalitet plast og tekstil for og sikre deg en holdbar og naturtro kunstig plante i mange...

  Kunstig Strelitzia 130cm, 13 blader

  KUNSTIG STRELITZIA DELUXE 130CM 

  Vår kunstige Strelitzia deluxe er 130cm på det høyeste og har lange grønne stammer som svaier i en flott naturlig bue som ender med strelitziaens elegante blader. Bladene er av utmerket kvalitet plast og tekstil for og sikre deg en holdbar og naturtro kunstig plante i mange år fremover. Strelitziaen er supertrendy om dagen, og dette med god grunn. Den er hel grønn og en blikkfanger uten like. Selvom denne ikke er høyere en 130cm er denne likevell ''større'', bladene har en bue og er store-noe som resulterer i at den føles større, og det er ebn god ting synes vi. Nettopp fordi denne er hel-grønn er den veldig ''tilpasningsdyktig'', så her trenger du ikke tenke på om interiøret eller stilen din er riktig, denne vil passe inn hvor enn den plasseres enten det er i stuen, på badet eller på kontoret, den vil passe perfekt i den riktige potte! 

  POTTE 

  Vi har et stort utvalg potter og plantekasser hos oss. Titt gjerne innom her. Denne falske strelitziaen er flott i en lav potte, men den kan også løftes opp i en høyere potte ved feks og velge vår potte santorini. Dette vil gi hele planten en veldig fin og elegant look. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, kun en liten støvtørk i ny og ne for å holde planten frisk og fin i mange år fremover. Ellers kreves det ingen plantekunnskap, grønne fingre eller interessen for den slags. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  3925
  EAN
  8719075763100
  Høyde
  130 cm
  Diameter
  80 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø15 cm x H13 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Strelitzia

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strelitzia Deluxe 130cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Deluxe 130cm
  På lager
  NOK 1.739,00 Ink. mva