Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia Deluxe 180cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG STRELITZIA DELUXE 180CM Vår kunstige strelitzia er den perfekte stueplante eller kontorplante, den er supertrendy med sine flotte store grønne blader, de har detaljer etterlignet den ekte plante. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter og blomster. Bladene på denne falske strelitzia er av eksemplari...

  KUNSTIG STRELITZIA DELUXE 180CM

  Vår kunstige strelitzia er den perfekte stueplante eller kontorplante, den er supertrendy med sine flotte store grønne blader, de har detaljer etterlignet den ekte plante. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter og blomster. Bladene på denne falske strelitzia er av eksemplarisk kvalitet plast og tekstil i en nøye etterlignet grønnfarge, den har lange slanke grener som svaier i en naturlig bue. Noen stilker er kortere for og simulere ny vekst, denne er veldig naturtro og en stor favoritt blant våre kunder. En kjær plante har gjerne mange navn, strelitziaen er ofte også kalt paradisfuglblomst og papegøyeblomst, men for oss mest kjent som strelitzia. 

  POTTE

  Dersom du skal ha denne kunstige planten hjemme eller på kontoret er den perfekt i en lav litt bred potte, finn en potte du liker i vårt store utvalg her og kjøp et komplett produkt. Dersom du ønsker og løfte planten opp har vi også høye potter med innsats som hjelper med dette, uansett hvilke pottevalg du tar vil denne grasiøse kunstige planten være litt av et blikkfang. Når denne falske planten settes i potte er det viktig og ''feste'' den, da anbefaler vi deg og bruke leca for og fylle rundt planten nedi potten, det kan være fint og ha et lag pyntestein eller bark mot toppen av potten for og sette den lille prikken over 'i' en. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige planter krever ingen vedlikhold, den krever ikke riktig mengde lys, samtidig som den heller ikke svis av sollyset. Alt den krever er en støvtørk i ny og ne, da vil din kunstige plante forbli like fin år etter år. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  3927
  EAN
  8719075763100
  Høyde
  180 cm
  Diameter
  80 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø18 cm x H14 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Kunstig

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strelitzia Deluxe 180cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Deluxe 180cm
  På lager
  NOK 2.490,00 Ink. mva