Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia Real Touch 90cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Real Touch 90cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Strelitzia Real Touch 90cm  En kunstig Strelitzia er en majestetisk plante med store flotte grønne blader som brer seg ut fra flere lange slanke stilker. Strelitzia planter kommer i flere størrelser og de levende vokser seg til å mest se ut som høye trær. Vi har derfor et bredt utvalg høyder på strelitzia planten, så du kan velge ...

  Kunstig Strelitzia Real Touch 90cm 

  En kunstig Strelitzia er en majestetisk plante med store flotte grønne blader som brer seg ut fra flere lange slanke stilker. Strelitzia planter kommer i flere størrelser og de levende vokser seg til å mest se ut som høye trær. Vi har derfor et bredt utvalg høyder på strelitzia planten, så du kan velge passende høyde for deg.

  Planter er et flott innslag i interiøret ditt. Vi ser at det blir mer og mer populært å dekorere med flotte grønne planter i alle salgs størrelser. Derfor ønsker vi å tilby naturlige kunstige planter av de ulike artene. Våre kunstige strelitzia planter har naturtro og realistiske blader med detaljer i høy kvalitet. Den falske strelitzia kan formes og brettes etter ønske og er lett å vedlikeholde.

  Hvordan brette ut og forme en kunstig Strelitzia:

  Se vår video her: Strelitzia brette og forme video

  Vedlikehold

  Våre kunstige planter krever ingen vedlikehold, den krever ikke riktig mengde lys, samtidig som den heller ikke blir brent av sollyset. Alt den krever er en støvtørk i ny og ne, da vil din kunstige plante forbli like fin år etter år. 

  Potte

  Dersom du skal ha denne kunstige planten hjemme eller på kontoret er den perfekt i en lav litt bred potte. Finn en potte du liker i vårt utvalg her og kjøp et komplett produkt. Dersom du ønsker å løfte planten opp har vi også høye potter med innsats som hjelper med dette, uansett hvilke pottevalg du tar vil denne grasiøse kunstige planten være litt av et blikkfang. Når denne falske planten settes i potte er det viktig og ''feste'' den, da anbefaler vi deg å bruke leca for å fylle rundt planten nedi potten, det kan være fint å ha et lag pyntestein eller dekorbark mot toppen av potten for å sette den lille prikken over 'i' en. Dekor-topping til pottene finner du her.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319240
  EAN
  8785275747257
  Høyde
  90cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H17cm x D20cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strelitzia Real Touch 90cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Real Touch 90cm
  På lager
  NOK 1.049,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »