Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Sukkulent Echeveria Ruffles i Krukke 15cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Sukkulent Echeveria Ruffles i Krukke H15cm "Echeveria Ruffles" Delikate skjønnhet La oss introdusere Echeveria Ruffles – en fantastisk sukkulent plante som vil tilføre et snev av eleganse og sjarm til ethvert rom. Med sine delikate, bølgete blader og subtile fargepalett, er Echeveria Ruffles en ekte skjønnhet. Denne saftige planten...

  Kunstig Sukkulent Echeveria Ruffles i Krukke H15cm

  "Echeveria Ruffles" Delikate skjønnhet

  La oss introdusere Echeveria Ruffles – en fantastisk sukkulent plante som vil tilføre et snev av eleganse og sjarm til ethvert rom.

  Med sine delikate, bølgete blader og subtile fargepalett, er Echeveria Ruffles en ekte skjønnhet. Denne saftige planten er kjent for sine tette rosetter av blader, som danner en vakker og symmetrisk krone. Bladene har en myk tekstur og en subtil, grågrønn farge som gir et rolig og avslappende inntrykk.

  Echeveria Ruffles er ikke bare vakker å se på, men den er også utrolig lettstelt. I kunstig design er det faktisk kun støvtørk som vil være nødvendig.

  Enten den plasseres i en moderne potte på kontoret eller som et blikkfang på stuebordet, vil Echeveria Ruffles definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet og beundring. Så hvorfor ikke legge til litt naturlig skjønnhet og liv til ditt hjem eller kontor med denne nydelige kunstige planten?

  Echeveria Ruffles – en tidløs klassiker som aldri går av moten.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319166
  EAN
  8785275746519
  Høyde
  15cm
  Diameter
  13cm
  Farge
  Grønn med litt rød/rosa
  Potte
  Grå Keramikk
  Størrelse potte
  H9cm x D10cm
  Materiale
  Pe-plast
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Sukkulent Echeveria Ruffles i Krukke 15cm
  GreenmoodsKunstig Sukkulent Echeveria Ruffles i Krukke 15cm
  På lager
  NOK 179,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »