Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
    Høy Kvalitet
    Trygg Handel
    1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

    Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm

    -20%
    Produktbeskrivelse
    Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm Pengetreet: Den Lettstelte Lykkeplanten Kunne du tenke deg en plante som krever minimalt med stell, men bringer med seg en dose lykke og suksess? Da er pengetreet det perfekte valget for deg. Med sine tykke grønne blader som fungerer som vannlagre, er dette et eksemplar som trives nesten hvor som hels...

    Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm

    Pengetreet: Den Lettstelte Lykkeplanten

    Kunne du tenke deg en plante som krever minimalt med stell, men bringer med seg en dose lykke og suksess? Da er pengetreet det perfekte valget for deg. Med sine tykke grønne blader som fungerer som vannlagre, er dette et eksemplar som trives nesten hvor som helst i huset ditt. Hvert fall som her i kunstig design. 

    Kunstig sukkulent mix x3

    Pengetreet, også kjent som Crassula Hulk på latin, er mer enn bare en plante; den er et symbol på velstand og flaks i mange asiatiske kulturer. Her betraktes den som en lykkeplante som representerer økonomisk suksess og bringer hell i forretningstransaksjoner. Det som gjør pengetreet enda mer spesielt, er dens evne til å leve i mange år og vokse sakte. Dette gjør den til en ideell følgesvenn gjennom livets ulike faser, og dens grønne blader blir som et symbol på kontinuerlig vekst og velstand.

    Så hvis du leter etter en plante som ikke bare er vakker og lettstelt, men også bringer med seg en aura av lykke og suksess, bør du definitivt vurdere å skaffe deg et pengetre. Det vil ikke bare gjøre hjemmet ditt grønnere, men også fylle det med positive energier og gode vibber - også i kunstig varriant.

    Produkt spesifikasjoner

    Artikkelnummer:
    319168
    EAN
    8785275746533
    Høyde
    18-20cm
    Diameter
    10cm
    Potte
    Kremhvit krukke
    Bladfarge
    Grønn
    UV-beskyttet
    Nei

    Nylig viste produkter

    Greenmoods Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm
    GreenmoodsKunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm
    På lager
    NOK 219,00 Ink. mva