Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm Pengetreet: Den Lettstelte Lykkeplanten Kunne du tenke deg en plante som krever minimalt med stell, men bringer med seg en dose lykke og suksess? Da er pengetreet det perfekte valget for deg. Med sine tykke grønne blader som fungerer som vannlagre, er dette et eksemplar som trives nesten hvor som hels...

  Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm

  Pengetreet: Den Lettstelte Lykkeplanten

  Kunne du tenke deg en plante som krever minimalt med stell, men bringer med seg en dose lykke og suksess? Da er pengetreet det perfekte valget for deg. Med sine tykke grønne blader som fungerer som vannlagre, er dette et eksemplar som trives nesten hvor som helst i huset ditt. Hvert fall som her i kunstig design. 

  Kunstig sukkulent mix x3

  Pengetreet, også kjent som Crassula Hulk på latin, er mer enn bare en plante; den er et symbol på velstand og flaks i mange asiatiske kulturer. Her betraktes den som en lykkeplante som representerer økonomisk suksess og bringer hell i forretningstransaksjoner. Det som gjør pengetreet enda mer spesielt, er dens evne til å leve i mange år og vokse sakte. Dette gjør den til en ideell følgesvenn gjennom livets ulike faser, og dens grønne blader blir som et symbol på kontinuerlig vekst og velstand.

  Så hvis du leter etter en plante som ikke bare er vakker og lettstelt, men også bringer med seg en aura av lykke og suksess, bør du definitivt vurdere å skaffe deg et pengetre. Det vil ikke bare gjøre hjemmet ditt grønnere, men også fylle det med positive energier og gode vibber - også i kunstig varriant.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319168
  EAN
  8785275746533
  Høyde
  18-20cm
  Diameter
  10cm
  Potte
  Kremhvit krukke
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm
  GreenmoodsKunstig Sukkulent Pengetre mix i Krukke 20cm
  På lager
  NOK 219,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »