Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
    Høy Kvalitet
    Trygg Handel
    1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

    Kunstig Syngonium 58 cm

    Produktbeskrivelse
    Dekorativ kunstig Syngonium 58cm. Denne kunstige planten har 25 blader. Detaljerte og stilige blader som tett i tett gir en fyldig grønn plante. Vi har også Syngonium 55cm også, som har 20 blader. Disse er veldig like men fyldigheten skiller dem. En populær og frodig kunstig Syngonium som lyser opp med sine grønne blader i hjemmet. En plan...
    Dekorativ kunstig Syngonium 58cm.
    Denne kunstige planten har 25 blader. Detaljerte og stilige blader som tett i tett gir en fyldig grønn plante. Vi har også Syngonium 55cm også, som har 20 blader. Disse er veldig like men fyldigheten skiller dem.
    En populær og frodig kunstig Syngonium som lyser opp med sine grønne blader i hjemmet. En plante som gir en god følelse av hverdags luksus. Plasser den i rom og hus du ikke besøker så ofte, som foreksempel på hytten. Du slipper å tenke på vanning og plantestell med kunstige planter fra ambiplants.
    Denne planten tilhører Premium Collection som betyr at den tåler sollys meget godt. Du kan fint ha den ute på sommeren, men vi anbefaler at du tar den inn om vinteren.

    Produkt spesifikasjoner

    Artikkelnummer:
    23702
    Høyde
    58cm
    Diameter
    55-60cm
    Potte
    Standard plastpotte
    Størrelse potte
    H11,5cm x D13cm
    Bladfarge
    Grønn
    UV-beskyttet
    Premium Collection
    Antall blader
    25 stk

    Nylig viste produkter

    Greenmoods Kunstig Syngonium 58 cm
    GreenmoodsKunstig Syngonium 58 cm
    På lager
    NOK 789,00 Ink. mva
    Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »