Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Syngonium 58 cm

  Produktbeskrivelse
  Dekorativ kunstig Syngonium 58cm. Denne kunstige planten har 25 blader. Detaljerte og stilige blader som tett i tett gir en fyldig grønn plante. Vi har også Syngonium 55cm også, som har 20 blader. Disse er veldig like men fyldigheten skiller dem. En populær og frodig kunstig Syngonium som lyser opp med sine grønne blader i hjemmet. En plan...
  Dekorativ kunstig Syngonium 58cm.
  Denne kunstige planten har 25 blader. Detaljerte og stilige blader som tett i tett gir en fyldig grønn plante. Vi har også Syngonium 55cm også, som har 20 blader. Disse er veldig like men fyldigheten skiller dem.
  En populær og frodig kunstig Syngonium som lyser opp med sine grønne blader i hjemmet. En plante som gir en god følelse av hverdags luksus. Plasser den i rom og hus du ikke besøker så ofte, som foreksempel på hytten. Du slipper å tenke på vanning og plantestell med kunstige planter fra ambiplants.
  Denne planten tilhører Premium Collection som betyr at den tåler sollys meget godt. Du kan fint ha den ute på sommeren, men vi anbefaler at du tar den inn om vinteren.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  23702
  Høyde
  58cm
  Diameter
  55-60cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H11,5cm x D13cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Premium Collection
  Antall blader
  25 stk

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Syngonium 58 cm
  GreenmoodsKunstig Syngonium 58 cm
  På lager
  NOK 789,00 Ink. mva