Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tuja Naturlig Stamme UV 150cm

  Greenmoods Kunstig Tuja Naturlig Stamme UV 150cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG TUJA NATURLIG STAMME UV 150CM Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig flott grønnfarge. Denne har en ekte stamme og tett i tett oppover stammen er dens nydelige tuja buskvekst i en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' ytterst for å simulere ny vekst. Vår kunstige tuja er laget av plast og teksti...

  KUNSTIG TUJA NATURLIG STAMME UV 150CM

  Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig flott grønnfarge. Denne har en ekte stamme og tett i tett oppover stammen er dens nydelige tuja buskvekst i en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' ytterst for å simulere ny vekst. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av utmerket kvalitet for å sikre deg fine kunstige planter i mange år fremover. Kjempe fint til verandaen eller i en plantekasse langs husveggen, enten alene eller sammen med flere. Et flott og naturlig blikkfang.

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige tuja busk er uv-behandlet slik at den skal være godt rustet for solen hele året. Når vi sier uv-behandlet så betyr det ikke at den er sprayet over for hånd. Vår uv-behandling foregår allerede i produksjonen av de kunstige plantene hvor selve uv-stoffet blir blandet inn i fargeprosessen. På denne måten håper vi på å sikre jevn og godt fordelt behandling av hele produktet. 

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være uv-behandlet og dermed godt rustet mot sollyset jobber vi også hardt for at våre kunstige uteplanter skal være godt rustet for nesten all slags vær og vind. Vår kunstige tuja tåler vær og vind bra, men den er høy og kraftig så det er viktig å være obs på at denne kan bli tatt av vinden om den står veldig utsatt, vi anbefaler deg derfor å feste denne så godt det lar seg gjøre, gjerne også at den gjerne står litt i le for de værste vindkastene. Så dersom den sikres godt er det ingenting i veien for at denne skal kunne holde uteplassen din fin året rundt. 

  VEDLIKEHOLD OG FESTE

  Det krever igrunnen ingen vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg stort sett helt selv, men som alt annet vil det selvfølgelig kunne bli litt skitt her og der så vi anbefaler en liten dusj med hageslangen i ny og ne for å holde den fin og fri for skitt og smuss. Dersom den kunstige tuja busken skal stå ute i en potte eller en plantekasse anbefaler vi og feste den veldig godt i potten. Aller viktigst er det at man husker og ha dreneringshull under potten eller plantekassen, slik at all overflødig regnvann osv har en plass og komme ut. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6025-UV
  EAN
  8719075763131
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  55 cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig stamme
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Materiale
  Kunststoff (UV-besky)
  Produkt
  Tuja

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tuja Naturlig Stamme UV 150cm
  GreenmoodsKunstig Tuja Naturlig Stamme UV 150cm
  På lager
  NOK 2.590,00 Ink. mva