Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Kunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm gir deg den yndefulle elegansen av tulipaner i en forfriskende kombinasjon av grønt og hvitt. Hver eneste blomst i denne buketten er skapt med en imponerende r...

  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm gir deg den yndefulle elegansen av tulipaner i en forfriskende kombinasjon av grønt og hvitt. Hver eneste blomst i denne buketten er skapt med en imponerende realisme som gjør dem nesten uvanlig fra ekte tulipaner. Enten det er ved å beundre de livlige fargene eller ved å føle den myke teksturen, gir disse kunstige tulipanene en autentisk opplevelse som gir liv til ethvert rom.

  Den grønne og hvite fargepaletten gir denne tulipanbuketten et delikat og forfriskende uttrykk. Med en høyde på 40cm er denne kunstige buketten ideell for å skape en rolig atmosfære og mykhet i ditt interiør. Plasser den i en vase på sofabordet, bruk den som et vakkert midtpunkt på spisebordet, eller la den lyse opp ethvert hjørne som trenger en touch av naturlig skjønnhet. Kunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm gir deg gleden av tulipanenes sjarm hele året, uten behov for vanning eller bekymringer om sesongvariasjoner.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530102
  EAN
  8785275767477
  Høyde
  40cm
  Diameter
  20cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Grønn/krem

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm
  GreenmoodsKunstig Tulipanbukett Real Touch Grønn/hvit 40cm
  På lager
  NOK 199,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »