Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Kunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm gir deg den levende skjønnheten av tulipaner uten bekymringene knyttet til ekte planter. Hver blomst i denne buketten er nøye utformet for å etterligne naturens perfeksjon, ...

  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Kunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm gir deg den levende skjønnheten av tulipaner uten bekymringene knyttet til ekte planter. Hver blomst i denne buketten er nøye utformet for å etterligne naturens perfeksjon, fra levende farger til realistisk tekstur. Enten det er synlig for øyet eller kjent ved berøring, gir disse kunstige tulipanene en autentisk opplevelse, og de er så naturtro at du vil føle deg som om du har plukket dem rett fra hagen.

  Den gule fargen til disse tulipanene stråler av glede og vitalitet, og buketten gir umiddelbart liv til ethvert rom. Med en høyde på 40cm er denne kunstige tulipanbuketten ideell for å skape friske og livlige dekorasjoner. Plasser den i en vase for å lyse opp stuen, på spisebordet for å skape en innbydende atmosfære, eller i ethvert hjørne som trenger en touch av naturlig skjønnhet. Med Kunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm kan du nyte tulipanenes sjarm året rundt uten bekymringer for vanning eller sesongendringer.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530101
  EAN
  8785275767460
  Høyde
  40cm
  Diameter
  15cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Gul

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm
  GreenmoodsKunstig Tulipanbukett Real Touch Gul 40cm
  På lager
  NOK 199,00 Ink. mva