Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tusenfryd Hvit i Potte 31 cm

  Greenmoods Kunstig Tusenfryd Hvit i Potte 31 cm
  Produktbeskrivelse
  I tillegg til uteplantene med UV-merket har alle våre planter som er merket med Premium Collection meget høy kvalitet i bladverket, som da også tåler sollys veldig godt over tid og kan benyttes ute så lenge de ikke blir utsatt for kraftig uvær og vind. Norge har svært ulike værforhold og årstider så vi anbefaler om nødvendig kun å bru...

  I tillegg til uteplantene med UV-merket har alle våre planter som er merket med Premium Collection meget høy kvalitet i bladverket, som da også tåler sollys veldig godt over tid og kan benyttes ute så lenge de ikke blir utsatt for kraftig uvær og vind. Norge har svært ulike værforhold og årstider så vi anbefaler om nødvendig kun å bruke disse ute om sommerhalvåret, samt så må de beskyttes mot uvær og vind.

  Denne blomsten kan du derfor nyte ute på sommeren om du vil. Den blir ikke blågrønn i bladene av sollyset, men merk at fargen på blomstene kan duses ned.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28011
  EAN
  8785275767385

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tusenfryd Hvit i Potte 31 cm
  GreenmoodsKunstig Tusenfryd Hvit i Potte 31 cm
  På lager
  NOK 590,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »