Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tusenfryd Oransje i Potte 31cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Tusenfryd Oransje i Potte 31cm: Friskhet som Varer Gi ditt hjem et sprakende preg av livlighet med vår Kunstige Tusenfryd i en blendende oransje nyanse. Denne 31cm høye planten kommer i en standard potte og er en perfekt løsning for å legge til farge i ethvert rom. Realistisk naturtro design Vår Kunstige Tusenfryd er nøye utformet ...

  Kunstig Tusenfryd Oransje i Potte 31cm: Friskhet som Varer

  Gi ditt hjem et sprakende preg av livlighet med vår Kunstige Tusenfryd i en blendende oransje nyanse. Denne 31cm høye planten kommer i en standard potte og er en perfekt løsning for å legge til farge i ethvert rom.

  Realistisk naturtro design

  Vår Kunstige Tusenfryd er nøye utformet med detaljerte kronblader og et livaktig utseende, som gir et naturtro preg og en følelse av ekte friskhet.

  I tillegg til uteplantene med UV-merket har alle våre planter som er merket med Premium Collection meget høy kvalitet i bladverket, som da også tåler sollys veldig godt over tid og kan benyttes ute så lenge de ikke blir utsatt for kraftig uvær og vind. Norge har svært ulike værforhold og årstider så vi anbefaler om nødvendig kun å bruke disse ute om sommerhalvåret, samt så må de beskyttes mot uvær og vind.

  Denne blomsten kan du derfor nyte ute på sommeren om du vil. Den blir ikke blågrønn i bladene av sollyset, men merk at fargen på blomstene kan duses ned.

  Utsøkt oransje fargekraft

  Den oransje fargen til denne tusenfryden skaper en levende utstråling som lyser opp ethvert rom, og tilfører en følelse av varme og glede.

  Vedvarende skjønnhet, ingen til lite vedlikehold

  Med denne kunstige tusenfryden trenger du ikke å bekymre deg for vanning, beskjæring eller sollys. Den beholder sin friske og livlige farge året rundt uten noe annet enn din beundring.

  Allsidig dekorativt tilskudd

  Plasser den på en hylle, et bord eller som et midtpunkt i et arrangement. Denne Kunstige Tusenfryden gir deg friheten til å skape din egen personlige stil.

  Gi ditt hjem en frisk touch med vår Kunstige Tusenfryd Oransje i Potte 31cm. Opplev skjønnheten av levende farger uten behovet for vedlikehold, takket være Ambiplants' engasjement for naturtro design og holdbare produkter.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28001
  EAN
  8785275767569
  Høyde
  31cm
  Farge
  Grønn/Oransje
  Produkt
  Tusenfryd
  Potte
  Standard plastpotte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tusenfryd Oransje i Potte 31cm
  GreenmoodsKunstig Tusenfryd Oransje i Potte 31cm
  På lager
  NOK 590,00 Ink. mva