Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstige Pampas Gress 120cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Kunstige Pampas Gress 120cm Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem. Pynt opp hjemmet deres eller kontoret eller hvor enn det ...

  Kunstige Pampas Gress 120cm

  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem.

  Pynt opp hjemmet deres eller kontoret eller hvor enn det måtte være med vårt tidløse og flotte pampasgress, dette falske pampasgresset har en dyp og fin grønnfarge på stråene som er på 160cm hvor de ender med de vakre pampas detaljene i toppen. Vi liker disse og er ganske sikre på at du også vil det. Vi har også mange flere falske gressplanter i vårt sortiment så ta gjerne en titt. 

  Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat! Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1995120
  EAN
  8719075765067
  Høyde
  120cm
  Diameter
  40-50cm
  Farge
  Kremhvite Pampas
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H14cm x D15cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstige Pampas Gress 120cm
  GreenmoodsKunstige Pampas Gress 120cm
  På lager
  NOK 1.029,00 Ink. mva