Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig plante Gardenia Hvit 39cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Plante Gardenia Hvit 39cm: Eleganse i blomstrende hvitt Skap en aura av subtil eleganse med vår Kunstige Plante Gardenia i en fortryllende hvit farge. Denne 39cm høye planten er et tidløst tillegg som legger til raffinement i ethvert innendørsrom. Delikat og realistisk design Med nøye utformede kronblader og detaljert struktur, gir ...

  Kunstig Plante Gardenia Hvit 39cm: Eleganse i blomstrende hvitt

  Skap en aura av subtil eleganse med vår Kunstige Plante Gardenia i en fortryllende hvit farge. Denne 39cm høye planten er et tidløst tillegg som legger til raffinement i ethvert innendørsrom.

  Delikat og realistisk design

  Med nøye utformede kronblader og detaljert struktur, gir vår Kunstige Gardenia en imponerende realistisk representasjon av den ekte blomsten, uten behov for vedlikehold.

  Hvit blomsterprakt

  Den hvite fargen på Gardenia'en gir et delikat og forlokkende preg som fanger oppmerksomheten og legger til et snev av renhet og ro i ditt hjem.

  Vedvarende skjønnhet, ingen anstrengelse

  Vår Kunstige Gardenia trenger ingen spesiell omsorg - den bevarer sin glansfulle hvithet året rundt uten vanning eller spesielle forhold, noe som gjør den til et enkelt og vedlikeholdsfritt valg.

  Allsidig innredningselement

  Plasser denne Gardenia'en på et sidebord, i et vinduskar eller som en del av et arrangement. Den tilfører en touch av eleganse og kan tilpasses forskjellige dekorative stiler.

  Oppdag sjarmen til en hvit Gardenia uten bekymringene knyttet til tradisjonell planteomsorg. Vår Kunstige Plante Gardenia Hvit 39cm fra Ambiplants tilbyr en tidløs eleganse som varer, og skaper et pust av friskhet og skjønnhet i ditt hjem, uten noe annet enn din beundring.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28041
  EAN
  8785275767408
  Høyde
  39cm
  Diameter
  25-30cm
  Farge
  Hvit/Krem
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H9cm x D11cm
  Antall blomster
  6stk blomster

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig plante Gardenia Hvit 39cm
  GreenmoodsKunstig plante Gardenia Hvit 39cm
  På lager
  NOK 429,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »