Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  31 juli 2023

  Kunstig Oliventre - Naturtro bestselger

  Kunstig oliventre i naturtro design

  Falske oliventre er virkelig en favoritt blant våre kunder. Oliventre er et tre som ikke tåler så mye i levende variant. Miljø og klima her i Norge er ikke oliventreets favoritt. Et kunstig oliventre er derfor veldig praktisk, og hos oss finner du noen av de flotteste oliventrærne på markedet!

  KUNSTIG OLIVENTRE MED EKTE OLIVENTRESTAMME

  Vi har kunstige blader på en ekte olivenstamme fra Spania. Oliventre Spesial KUN hos Ambiplants! Et virkelig flott tre som også er UV-beskyttet. Nyt oliventreet ute om sommeren og inne om vinteren. Et løft i ditt interiør og dekor.

  Falskt oliventre men ekte trestamme

  Vi har også kunstige oliventrær med ekte vanlig tre som stamme, for et naturligutrykk. Det lille ekstra som gjør så utrolig mye for helheten. Velg deg ut et rom og en plass du ønsker å friske opp, hvor stort tre vil du ha der?

  Et oliventre 110cm eller kanskje et kunstig oliventre på 150cm? Har du litt ekstra god plass å fylle, så har vi også store kunstige oliventrær! Kunstige oliventrær som ser ekte ut er målet, men det kommer alltid mye ann på smak og behag også. Våre Oliventre er naturlige, de har blek bakside på bladene. Slik som du ser oliventrærne i Spania og Italia også har. Noen ønsker helt grønne blader, men i naturen finner du altså disse naturlig bleke bladene som vi har jobbet for å gjenskape. Kunstig Oliventre 300cm, kan du få både med og uten oliven. 

  Kunstig oliventre med oliven, eller uten?

  Våre kunstige oliventrær finnes i ulike høyder og design. Noen har olivenfrukten mens andre er uten. Det er opp til deg og hva du ønsker! Vi digger begge deler og har et av hver hjemme hos oss. 

   

  Vi elsker kunstige planter og brenner for å gjenskape de levende plantene fra naturen. Det er mye jobb men etter flere år har vi jobbet oss opp til å kunne tilby et stort og flott utvalg av det beste på markedet. Vi skal fortsette med dette i lang tid og det er mye spennende på vei! Følg med!

  #ambiplants #Kunstigeplanter #Kunstigeblomster #Kunstigoliventre