Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  26 februar 2023

  Kunstige Roser - Naturtro Roser som ikke visner etter en uke

  Kunstige Roser er meget populært og vi er stolte over å tilby naturtro roser i vår nettbutikk. Favoritten til våre kunder er bestselgeren Rose Simone som kommer i hele 7 ulike farger. Ta en titt på de falske rosene ved å klikke her.

  Våre falske roser er ikke bare naturtro, de er utrolig flotte i ulike farger. Røde roser, kunstige hvite roser, gule og oransje, og ikke minst kunstige rosa roser. Vi har også kunstig rosebusk hos ambiplants. Små rosebusker i potte. Disse er dekorative alene eller flere sammen i en større potte eller plantekasse.

  Roser er fine i en bukett og du kan enkelt lage din egen rosebukett av våre kunstige roser. Ellers har vi også mange kunstige blomsterbuketter som er ferdig satt sammen av spesialister. Flame Roses er en nydelig kunstig blomsterbukett med roser. 

  Roser er ofte forbundet med kjærlighet. Et dusin kunstige røde roser som varer evig kan vært et godt symbol på evig kjærlighet. Ikke alle liker kunstige blomster, noen bare må ha levende blomster. Det respekterer vi i ambiplants. Vi tilbyr naturtro kunstige planter og blomster til oss som av ulike grunner syntes det er enkelt og flott. Det er heller ingenting i veien for å blande kunstige og levende blomster. Hva med en levende blomsterbukett på ti roser, hvor den ene rosen er kunstig? Denne ene kunstige rosen vil vare evig, mens de andre vil visne. Her kan du trekken inn mange metaforer etter egen kreativitet. 

  I tillegg til kunstige roser så har vi Norges største utvalg av kunstige planter og blomster. Alt du ser i nettbutikken er på lager. Legg inn en bestilling i dag og vent på å bli betatt. De er virkelig nydelige og kundene våre er meget fornøyde. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper gjerne.

  Tagg @ambiplants.no og #ambiplants på Instagram så kan vi se hvordan de kunstige plantene og blomstene sklir inn i ditt interiør. 

  Vi ønsker alle våre kunder en nydelig vår!