Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  1 september 2023

  Planter til soverommet - Kunstige allergivennlige planter

  Pynt opp på soverommet

  Kunstige planter passer seg ypperlig på soverommet. Du trenger ikke tenke på lys eller temperatur. De kunstige plantene er allergi vennlige og gir ikke fra seg pollen eller sterke lukter. 

  Vi anbefaler:

  Kunstig Monstera Split 90cmDenne kunstige planten trenger du ikke være i tvil om, enten du lurer på om den vil passe inn eller om den blir for liten eller for stor. Den kan stå flott opp som en smal plante, eller brettes ut til en fyldigere plante. Dette er en plante som vil gjøre et hvert rom litt ''ekstra'', med sin nydelig grønnfarge, blanke og grasiøse stammer og ikke minst 9 flotte store Monstera blader. 

  Kunstige gressplanter passer godt mest hvor som helst. Her har vi et stort og bredt utvalg i ulike fargespill og høyder. Finn din favoritt!

  Kunstige Fiken Trær/Planter Har du et soverom med litt ekstra plass, da ville vi gått for et frodig tre av Fiken sorten. Fiolin Fiken er bla veldig populære.

  Kunstige planter overlever i alle rom. Så her er valget helt opp til deg og hva du selv liker best. Det er dette vi elsker med kunstige planter og blomster. De holder seg like fine hele året og alle bestemmer selv hva de vil ha, når og hvor!

  Som eksperter på kunstige planter så har vi med årene erfaringer og meninger, disse deler vi selvsagt gjerne for å hjelpe våre kunder. Ellers er det ikke mye galt du kan gjøre ved å velge en kunstig plante.

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »