Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Banyan Fikentre 150cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Banyan Fikentre 150cm Vårt kunstige Banyan Fikentre er 150cm høyt og har hele 283 blader av høyeste kvalitet. Stammen er nøye etterlignet fra den ekte vare og bladene er flott detaljerte helt ned til bladenes porer. Dette er et lekkert og iøynefallende kunstig tre, med en nydelig stamme og blader i en dyp grønn farge.  Pynt opp hje...

  Kunstig Banyan Fikentre 150cm

  Vårt kunstige Banyan Fikentre er 150cm høyt og har hele 283 blader av høyeste kvalitet. Stammen er nøye etterlignet fra den ekte vare og bladene er flott detaljerte helt ned til bladenes porer. Dette er et lekkert og iøynefallende kunstig tre, med en nydelig stamme og blader i en dyp grønn farge. 

  Pynt opp hjemme eller gi i en gave til noen du er glad i, det kreves ingen grønne fingre eller vedlikehold, alt som kreves er en liten støvtørk eller dusj i ny og ne. Visste du at det er bevist at grønne omgivelser reduserer stress, forbedrer konsentrasjonen og at det til å med kan forbedre vår mentale helse. Vi ønsker derfor og kunne tilby vedlikeholdsfrie, allergi å dyrevennlige falske planter for alle slik at du også kan få helse fordelene samtidig som det pynter opp rommet. 

  • Høy kvalitet plast og tekstil.
  • Allergi vennlige og vedlikeholdsfrie.
  • Naturtro. 
  • Formes etter eget ønske. 

  Vårt kunstige Banyan Fikentre er merket med Premium-Collectionemblemet vårt, dette står for meget høy kvalitet i bladverket, som da også tåler sollys veldig godt over tid og kan benyttes ute så lenge de ikke blir utsatt for kraftig uvær og vind. Norge har svært ulike værforhold og årstider så vi anbefaler om nødvendig kun å bruke disse ute om sommerhalvåret, samt så må de beskyttes mot uvær og vind.

  Se etter vårt Premium-Collection emblem i nettbutikken.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55165GM
  EAN
  8785275975063
  Høyde
  150cm
  Diameter
  80cm
  Stamme
  Naturlig
  Størrelse potte
  H17cm x D20cm
  Antall blader
  283
  Antall stammer
  4
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Banyan Fikentre 150cm
  GreenmoodsKunstig Banyan Fikentre 150cm
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »