Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Banyan Fikentre 180cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Banyan Fikentre 180cm Banyan fikentre er en planteart som tilhører fikenfamilien og er opprinnelig fra India og Sørøst-Asia. Denne planten er kjent for sin imponerende størrelse og for å ha en lang levetid. Banyan fikentre kan vokse opptil 30 meter i høyden, og trærne kan bli flere hundre år gamle. Planten har en bred krone med sto...

  Kunstig Banyan Fikentre 180cm

  Banyan fikentre er en planteart som tilhører fikenfamilien og er opprinnelig fra India og Sørøst-Asia. Denne planten er kjent for sin imponerende størrelse og for å ha en lang levetid. Banyan fikentre kan vokse opptil 30 meter i høyden, og trærne kan bli flere hundre år gamle. Planten har en bred krone med store, hjerteformede blader som kan bli opptil 30 cm lange. Fruktene på fikentreet er små, runde og rødlige i farge når de modnes.

  Kunstige Banyan fikentre er et flott alternativ for de som ønsker et nydelig tre hjemme eller på jobben, men som ikke ønsker å bekymre seg for vedlikeholdet av en ekte plante. Det er lettstelt og trenger i hovedsak kun et støvtørk her og der. 

  Helt unikt med kunstige trær hjemme! Vi har et stort utvalg av falske trær som ser så naturtro ut at du mest bare må se for deg selv.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55206GM
  EAN
  8785275975100
  Høyde
  180cm
  Diameter
  90cm
  Stamme
  Naturlig
  Antall blader
  354 blader
  Antall stammer
  En stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H17cm x D20cm
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Banyan Fikentre 180cm
  Kunstig Banyan Fikentre 180cm
  På lager
  NOK 2.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »