Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bonsai Fikus 20cm

  -30%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Bonsai Fikus 20cm Få det fint med et lite bonsai tre, denne herligheten har vi i tre forskjellige størrelser å vil passer perfekt som pynt hvor enn du føler for det. Om det skulle være på skrivepulten eller kanskje i bokhyllen for og bryte litt, samt tilføre det lille grønne. Hvor enn du føler for å ha den så vil denne kunstige ...

  Kunstig Bonsai Fikus 20cm

  Få det fint med et lite bonsai tre, denne herligheten har vi i tre forskjellige størrelser å vil passer perfekt som pynt hvor enn du føler for det. Om det skulle være på skrivepulten eller kanskje i bokhyllen for og bryte litt, samt tilføre det lille grønne. Hvor enn du føler for å ha den så vil denne kunstige bonsaien være et positivt tilskudd. Den er også en perfekt gave å gi. 

  Om planten:

  Vår kunstige bonsai er 20cm, den har en flott kunstig stamme med mye detaljer og ekthet. den kommer i en lav potte(som avbildet) som bonsaien er kjent for og har nydelig grønne fikus blader fordelt utover 7 grener som sammen skaper en perfekt balanse. Dette er et miniatyr tre slik bonsai kunsten er laget for å være.

  Potte

  Om ønskelig kan du selvsagt plante den oppi en annen potte, da er det lurt å kikke på målene på potten den allerede står i for å finne ut hvilken potte den får plass i da det ikke er mulig å ta den ut av denne uten å ødelegge den. Se lenger nede på siden for å få de detaljene du trenger å vite!

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319275
  EAN
  8785275747608
  Høyde
  20cm
  Diameter
  18cm
  Potte
  som avbildet
  Størrelse potte
  D17x10cm x H5,5cm
  Bladfarge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig stamme
  Antall Grener
  7

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bonsai Fikus 20cm
  GreenmoodsKunstig Bonsai Fikus 20cm
  På lager
  NOK 727,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »