Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bonsai Fikus 30cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Bonsai Fikus 30cm Trenger du en liten bord plante? enten det er hjemme eller på kontoret. Denne fine kunstige bonsai 30cm er perfekt til nettopp dette. Ikke er den for stor ei heller for liten. Å med sin flotte, detaljerte stamme og grønne fine fikus blader blir dette en flott detalj i et hvert interiør.  Visste du at Bonsai er en ja...

  Kunstig Bonsai Fikus 30cm

  Trenger du en liten bord plante? enten det er hjemme eller på kontoret. Denne fine kunstige bonsai 30cm er perfekt til nettopp dette. Ikke er den for stor ei heller for liten. Å med sin flotte, detaljerte stamme og grønne fine fikus blader blir dette en flott detalj i et hvert interiør. 

  Visste du at Bonsai er en japansk kunstform, det er en kunst som omhandler å kultivere små planter til å etterligne estetikken til større trær. Derav kalles de miniatyr trær.

  Våre kunstige bonsai er også den perfekte gave, ta gjerne en titt på utvalget vårt ved å skrive bonsai inn i søkefeltet. Da kan du finne din favoritt. Noen av bonsaiene våre kommer ferdige i potte, lik denne. Mens noen kommer i standars plastpotter eller på plate, da kan du selv velge den perfekte potte å få din egen stil på den!

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319276
  EAN
  8785275747615
  Høyde
  30cm
  Diameter
  33cm
  Potte
  som avbildet
  Størrelse potte
  D16,5x10cm x H5,5cm
  Bladfarge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig stamme
  Antall Grener
  7

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bonsai Fikus 30cm
  GreenmoodsKunstig Bonsai Fikus 30cm
  På lager
  NOK 1.090,00 Ink. mva