Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bonsai Podocarpus 30cm

  -30%
  Greenmoods Kunstig Bonsai Podocarpus 30cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Bonsai Podocarpus 30 cm Skap Naturlig Harmoni med Kunstig Bonsai Podocarpus fra Ambiplants Ta med naturens ro inn i hjemmet ditt med Ambiplants' kunstige Bonsai Podocarpus. Denne sjarmerende 30 cm høye planten gir deg gleden av naturens skjønnhet uten alt bryet med stell. Ingen Stell, All Sjarm Ambiplants' Kunstig Bonsai Podocarpus gi...

  Kunstig Bonsai Podocarpus 30 cm

  Skap Naturlig Harmoni med Kunstig Bonsai Podocarpus fra Ambiplants

  Ta med naturens ro inn i hjemmet ditt med Ambiplants' kunstige Bonsai Podocarpus. Denne sjarmerende 30 cm høye planten gir deg gleden av naturens skjønnhet uten alt bryet med stell.

  Ingen Stell, All Sjarm

  Ambiplants' Kunstig Bonsai Podocarpus gir deg den avslappede atmosfæren av en ekte Bonsai, uten behovet for vanning eller pleie. Plasser den på bordet, hyllen eller skrivebordet ditt, og nyt den rolige følelsen av grønt rundt deg.

  Perfekt Størrelse for Ethvert Sted

  Med en høyde på 30 cm passer denne kunstige Bonsaien perfekt inn i ethvert rom. Den er liten nok til å passe på en vinduskarm eller et lite bord, men stor nok til å spre sin beroligende effekt. Skap ditt eget lille naturhjørne uansett hvor du er.

  Naturlig Utseende, Null Stress

  Podocarpus-treet er nøye gjenskapt med kunstige materialer for å gi deg en naturtro opplevelse. Detaljerte blader og grener gir en ektefølt atmosfære, og det beste er at denne kunstige Bonsaien beholder sitt vakre utseende uten at du trenger å løfte en finger.

  Ambiplants Kvalitet

  Ambiplants står for kvalitet, og vår Kunstige Bonsai Podocarpus er ingen unntak. Laget for å vare, med nøye utvalgte materialer som gir en solid og realistisk plante. Opplev naturens enkelhet i hjemmet ditt med Ambiplants' Kunstig Bonsai Podocarpus (30 cm).

  Gi ditt hjem en touch av naturlig skjønnhet enkelt og stressfritt med Ambiplants!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319270
  EAN
  8785275747554
  Høyde
  30cm
  Diameter
  28cm
  Potte
  Som avbildet
  Størrelse potte
  D16,5x10cm x H5,5cm
  Bladfarge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig stamme
  Antall Grener
  5

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bonsai Podocarpus 30cm
  GreenmoodsKunstig Bonsai Podocarpus 30cm
  På lager
  NOK 746,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »