Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bonsai Podocarpus 40cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Bonsai Podocarpus 40cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Bonsai Podocarpus 40cm Oppdag Skjønnheten med Kunstig Bonsai Podocarpus fra Ambiplants Få naturens magi inn i hjemmet ditt med Ambiplants' kunstige Bonsai Podocarpus. Denne 40 cm høye skjønnheten gir deg ro og eleganse uten stresset med vedlikehold. Null Stell, All Naturlig Sjarm Gled deg over skjønnheten til en Bonsai uten å tenk...

  Kunstig Bonsai Podocarpus 40cm

  Oppdag Skjønnheten med Kunstig Bonsai Podocarpus fra Ambiplants

  Få naturens magi inn i hjemmet ditt med Ambiplants' kunstige Bonsai Podocarpus. Denne 40 cm høye skjønnheten gir deg ro og eleganse uten stresset med vedlikehold.

  Null Stell, All Naturlig Sjarm

  Gled deg over skjønnheten til en Bonsai uten å tenke på vanning eller beskjæring. Ambiplants' kunstige Bonsai Podocarpus ser ut som ekte, med detaljerte grener og frodig grønt. Plasser den hvor som helst for å tilføre ditt hjem en touch av naturlig sjarm.

  Passer Perfekt overalt

  Denne kunstige Bonsaien er ikke for stor, ikke for liten, akkurat passe for å passe inn i ethvert rom. Plasser den på bordet, hyllen eller skrivebordet – den tar minimalt med plass, men gir maksimal effekt. Skap ditt eget lille naturhjørne.

  Føl Deg Hjemme med Naturtro Detaljer

  Ambiplants har nøye gjenskapt detaljene i Podocarpus-treet, fra små blader til delikate grener. Den kunstige Bonsaien gir en beroligende atmosfære, og det beste er at den alltid ser like frisk ut. Ingen grønne tommeltotter nødvendig!

  Kvalitet fra Ambiplants

  Ambiplants er kjent for kvalitet, og vår kunstige Bonsai Podocarpus er intet unntak. Laget for å vare, med solid konstruksjon og naturlig utseende. Oppdag en ny måte å ha naturen i hjemmet ditt – enkelt og vakkert med Ambiplants.

  Gi ditt hjem et løft av naturlig eleganse med Kunstig Bonsai Podocarpus (40 cm) fra Ambiplants. Naturlig sjarm, null bekymringer!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319271
  EAN
  8785275747561
  Høyde
  40cm
  Diameter
  42cm
  Potte
  Som avbildet
  Størrelse potte
  D22x15,5cm x H6cm
  Bladfarge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig stamme
  Antall Grener
  9

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bonsai Podocarpus 40cm
  GreenmoodsKunstig Bonsai Podocarpus 40cm
  På lager
  NOK 1.090,00 Ink. mva