Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fikus Liana 90cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FIKUS LIANA 90CM  Vår kunstige fikus liana er en flott stueplante med en høyde på 90cm og selve busken har en diameter på 60cm. Den har en ekte stamme som er mange småstammer i en - bare stammen i seg selv gjør at denne kunstige planten er et utrolig blikkfang. Bladene er i en flott grønnfarge og er av førsteklasses tekstil og pl...

  KUNSTIG FIKUS LIANA 90CM 

  Vår kunstige fikus liana er en flott stueplante med en høyde på 90cm og selve busken har en diameter på 60cm. Den har en ekte stamme som er mange småstammer i en - bare stammen i seg selv gjør at denne kunstige planten er et utrolig blikkfang. Bladene er i en flott grønnfarge og er av førsteklasses tekstil og plast. Denne kunstige planter er perfekt som det lille ekstra i hjemmet eller på kontoret, eller kanskje på hytta? Det er utrolig praktisk med våre kunstige planter på hytten da de klarer seg helst selv slik at du trenger ha kostnaden av og bytte ut hver gang du reiser på hytta. Ta en sjangse på våre kunstige fikus liana og vi garanterer at du ikke vil angre. 

  Hvordan brette og forme:

  Brette video, se her

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0203
  EAN
  8719075762967
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  60 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig
  Størrelse potte
  Ø13 cm x H12 cm
  Produkt
  Fikus
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fikus Liana 90cm
  GreenmoodsKunstig Fikus Liana 90cm
  På lager
  NOK 1.190,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »