Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Juletre Frydnes 210cm 350-LED-Lys

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG JULETRE FRYDNES 210CM  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro. Ved og velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen å gi den gode f�...

  KUNSTIG JULETRE FRYDNES 210CM 

  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro.

  Ved og velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen å gi den gode følelsen av juletider. Vårt kunstige juletre Frydnes er virkelig et blikkfang og vi har sammen med vårt team av utviklere jobbet nøye og lenge med å perfeksjonere våre kunstige juletrær slik at vi skal kunne tilby noe av det beste på markedet innen kunstige juletrær - du vil ikke angre. 

  Dette kunstige juletreet er 210cm høyt og har en diameter på hele 125cm, på det bredeste. Det har helstøpte nåler i en nydelige mørk grønn farge, hele grenene på treet er i PE-plast. Rundt om hele treet er det 350 led lys i en varm hvit farge jevnt fordelt, lysene kan dimmes etter eget ønske med 4 forskjellige lysvalg. 

  Vår kunstige juletre Frydnes har løvverk som minner om vanlig norsk gran, litt kortere nåler, medium fylde og er veldig flott når grenene brettes litt opp ved endene. 

  MONTERING

  Våre kunstige juletre kommer i 3 deler + juletrefoten. Det er enkelt å montere, man begynner med å sette den bredeste delen i foten, så bygger du deg oppover del for del. Deretter kan du brette treet og perfeksjonere det slik du vil ha det, her er det viktig å bruke god tid første gang man setter det opp, begynn nederst å brett deg oppover, del alle grenspissene og brett dem i forskjellige retninger, noen opp, ned og noen til siden. Brettingen av grenene vil være enklere neste gang når det allerede har vært brettet før. Når hver del settes opp kobler du enkelt sammen lys-ledningene, disse er synlig markert slik at du ikke kan ta feil av hvilken som skal hvor. Tilkoblingsstøpslene ligger tett inntil stammen og er ikke synlig etter montering. 

  Sammen med ditt kunstige juletre følger det også med en monteringsviser/informasjonslapp. Her står det litt informasjon om hvordan du enklest pakker juletreet ned i esken igjen etter bruk. Lenger nede her finner du en link til monteringsvideo hvor du får tips om hvordan du monterer treet ditt for best resultat.

  Se hvordan du monterer og bretter ut her.

  LAGRING OG VEDLIKEHOLD

  Vårt kunstige juletre lagres slik at du har det i mange år fremover. Det demonteres fra toppen først - så nedover. Husk å koble strømmen fra først. Nå delene er tatt i fra hverandre legger du del for del pent tilbake i esken. Det kreves heller ingen veldikehold av våre kunstige juletre. Pass bare på at støpsel og ledniger ligger fritt for klemming og annet som kan skade det elektriske. Da har du et tre liggende klart til neste jul.

   Se monteringsvideo

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB-FRY-210
  EAN
  8719075760161
  Høyde
  210 cm
  Diameter
  120 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Frydnes

  Nylig viste produkter

  ambiplants Kunstig Juletre Frydnes 210cm 350-LED-Lys
  ambiplants Kunstig Juletre Frydnes 210cm 350-LED-Lys
  På lager
  NOK 4.890,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »