Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Juletre Frydnes 240cm 450-LED-Lys

  ambiplants Kunstig Juletre Frydnes 240cm 450-LED-Lys
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG JULETRE FRYDNES 240CM  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro. Ved og velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode fø...

  KUNSTIG JULETRE FRYDNES 240CM 

  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro.

  Ved og velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode følelsen av juletider. Vårt kunstige juletre Frydnes er virkelig imponerende og vi har sammen med vårt team av utviklere jobbet nøye og lenge med å perfeksjonere våre produkter slik at vi skal kunne tilby noe av det beste på markedet innen kunstige juletrær - du vil ikke angre. 

  Det kunstige juletreet er 240cm høyt og har en diameter på hele 135cm på det bredeste. Treet har kun helstøpte nåler i en flott mørk grønn farge, alle og hele grenene på treet er i PE-plast. Rundt om hele treet er det 450 led lys i en varm hvit farge jevnt fordelt, lysene kan dimmes etter eget ønske med 4 forskjellige lysvalg - slik at du kan få den perfekte stemningen 

  Vår kunstige juletre FRYDNES har løvverk som minner om vanlig norsk gran, litt kortere nåler, medium fylde og er veldig flott når grenene brettes litt opp ved endene. 

  MONTERING

  Våre kunstige juletre kommer i 3 deler + juletrefoten. Det er enkelt og montere, man begynner med og sette den bredeste delen i foten, så bygger du deg oppover del for del. Deretter kan du brette treet og og perfeksjonere det slik du vil ha det, her er det lurt å ta seg god tid, begynn nederst for så å brette deg oppover, spre alle grenspissene fra hverandre og brett de ut i forskjellige retninger. Dette vil bli lettere etter treet allerede har vært brettet, derfor anbefaler vi deg å bruke god tid når du bretter juletreet for første gang. Ettersom hver del settes opp kobler du enkelt sammen lys-ledningene, disse er synlig markert slik at du ikke kan ta feil av hvilken som skal hvor. Tilkoblingsstøpslene ligger tett inntil stammen slik at den ikke skal være synlig etter montering av treet. 

  Se hvordan du monterer og bretter ut her.

  LAGRING OG VEDLIKEHOLD

  Vårt kunstige juletre lagres slik at du har det i mange år fremover. Det demonteres fra toppen først - så nedover. Husk og koble strømmen fra først. Når delene er tatt i fra hverandre legger du del for del pent tilbake i esken, når du mottar treet følger det med en monteringsanvisning i esken, her er det også informasjon om hvordan du lettest får det nedi esken igjen etter bruk. Det kreves heller ingen veldikehold av våre kunstige juletre. Pass bare på at støpsel og ledniger ligger fritt for klemming og annet som kan skade det elektriske. Da har du et tre liggende klart til neste jul.

  Under er det link til monteringsvideo, her viser vi hele brettingen av et av våre kunstige juletrær samt litt informasjon/tips underveis.

   Se monteringsvideo

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB-FRY-240
  EAN
  8719075760178
  Høyde
  240 cm
  Diameter
  135 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Frydnes

  Nylig viste produkter

  ambiplants Kunstig Juletre Frydnes 240cm 450-LED-Lys
  ambiplants Kunstig Juletre Frydnes 240cm 450-LED-Lys
  På lager
  NOK 6.490,00 Ink. mva