Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Juletre Tidemand 180cm 460-LED-Lys

  ambiplants Kunstig Juletre Tidemand 180cm 460-LED-Lys
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG JULETRE TIDEMAND 180CM  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro. Ved å velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode f�...

  KUNSTIG JULETRE TIDEMAND 180CM 

  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro.

  Ved å velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode følelsen av juletider. Vårt kunstige juletre Tidemand er virkelig imponerende og vi har sammen med vårt team av utviklere jobbet nøye og lenge med og perfeksjonere våre kunstige juletrær slik at vi skal kunne tilby noe av det beste på markedet innen kunstige juletrær - du vil ikke angre. 

  Det kunstige juletreet er 180cm høyt. Det har helstøpte nåler i en nydelige mørk grønn farge og hele grenene på treet er i PE-plast. Rundt om hele treet er det 460 led lys i en varm hvit farge jevnt fordelt, lysene kan dimmes etter eget ønske og har 4 forskjellige lysnivå.

  Vårt kunstige juletre Tidemand har lengre nåler med god tykkelse og kan ligne noe på en fyldig fjelledelgran. 

  MONTERING

  Våre kunstige juletre kommer i 3 deler + juletrefoten. Det er enkelt og montere, man begynner med og sette den bredeste delen i foten, så byggen du deg oppover del for del. Deretter kan du brette treet og og perfeksjonere det slik du vil ha det. Vi anbefaler deg å begynne brettingen nederst på tre for så og brette deg oppover, i esken som juletreet kommer ligger det en monterings anvisning med tips, dette finner du også link til nederst på siden her. Ettersom hver del settes opp kobler du enkelt sammen lys-ledningene, disse er synlig markert slik at du ikke kan ta feil av hvilken som skal hvor. Tilkoblingsstøpslene ligger tett inntil stammen og er ikke synlig etter montering. 

  Se hvordan du monterer og bretter ut her.

  LAGRING OG VEDLIKEHOLD

  Vårt kunstige juletre lagres slik at du har det i mange år fremover. Det demonteres fra toppen først - så nedover. Husk og koble strømmen fra først. Nå delene er tatt i fra hverandre legger du del for del pent tilbake i esken. Det kreves heller ingen vedlikehold av våre kunstige juletre. Pass bare på at støpsel og ledninger ligger fritt for klemming og annet som kan skade det elektriske. Da har du et tre liggende klart til neste jul. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB-TID-180
  Høyde
  180cm
  Diameter
  130cm
  Farge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  ambiplants Kunstig Juletre Tidemand 180cm 460-LED-Lys
  ambiplants Kunstig Juletre Tidemand 180cm 460-LED-Lys
  På lager
  NOK 4.860,00 Ink. mva