Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Juletre Tidemand 240cm 770-LED-Lys

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG JULETRE TIDEMAND 240CM  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro. Ved og velge kunstig Juletre får du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode...

  KUNSTIG JULETRE TIDEMAND 240CM 

  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro.

  Ved og velge kunstig Juletre får du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode følelsen av juletider. Vårt kunstige juletre Tidemand er virkelig imponerende og vi har sammen med vårt team av utviklere jobbet nøye og lenge med og perfeksjonere våre produkter slik at vi skal kunne tilby noe av det beste på markedet innen kunstige juletrær - du vil ikke angre på dette valget. 

  Våre kunstige juletre Tidemand har lange nåler med god fylde. Sammenlignes best med en fyldig fjelledelgran.

  Det kunstige juletreet er 240cm høyt og har en diameter på hele 150cm på det bredeste, et kraftig og tett tre. Treet har kun helstøpte nåler i en flott mørk grønn farge, alle og hele grenene på treet er i PE-plast. Rundt om hele treet er det hele 770 led lys i en varm hvit farge jevnt fordelt, lysene kan dimme ved og trykke på en knapp på støpselet og det er 4 forskjellige nivåer,  slik får du den perfekte stemningen i stuen.

  MONTERING

  Våre kunstige juletre kommer i 3 deler + juletrefoten. Det er enkelt og montere, man begynner med og sette den bredeste delen i foten, så bygger du deg oppover del for del. Deretter kan du brette treet og og perfeksjonere det slik du vil ha det, her er det lurt og ta seg god tid og begynne nederst og brette seg oppover for best resultat. Brett hver grenspiss fra hverandre og i litt forskjelige retninger. Etterhvert som hver del settes opp kobler du enkelt sammen lys-ledningene, disse er synlig markert slik at du ikke kan ta feil av hvilken som skal hvor. Tilkoblingsstøpslene ligger tett inntil stammen slik at den ikke skal være synlig etter montering av treet.

  Se hvordan du monterer og bretter ut her.

  LAGRING OG VEDLIKEHOLD

  Vårt kunstige juletre lagres slik at du har det i mange år fremover. Det demonteres fra toppen først - så nedover. Husk og koble strømmen fra først. Nå delene er tatt i fra hverandre legger du del for del pent tilbake i esken. Det kreves heller ingen veldikehold av våre kunstige juletre. Pass bare på at støpsel og ledniger ligger fritt for klemming og annet som kan skade det elektriske. Da har du et tre liggende klart til neste jul.

   Se monteringsvideo

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB-TID-240
  EAN
  8719075760192
  Høyde
  240 cm
  Diameter
  150 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Tidemand

  Nylig viste produkter

  ambiplants Kunstig Juletre Tidemand 240cm 770-LED-Lys
  ambiplants Kunstig Juletre Tidemand 240cm 770-LED-Lys
  På lager
  NOK 8.990,00 Ink. mva