Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Juletre Vigeland 150cm 360-LED-Lys

  ambiplants Kunstig Juletre Vigeland 150cm 360-LED-Lys
  Produktbeskrivelse
  ​KUNSTIG JULETRE VIGELAND 150CM  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro. Ved og velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode...

  KUNSTIG JULETRE VIGELAND 150CM 

  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro.

  Ved og velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode følelsen av juletider. Vårt kunstige juletre Vigeland er virkelig enestående og vi har sammen med vårt team av utviklere jobbet nøye og lenge med og perfeksjonere våre kunstige juletrær slik at vi skal kunne tilby noe av det beste på markedet innen kunstige juletrær - du vil ikke angre. 

  Det kunstige juletreet Vigeland er 150cm høyt og det har en diameter på hele 110cm på det bredeste. Det har helstøpte lange nåler i en nydelige mørk grønn farge med en medium fylde og hele grenene på treet er i PE-plast. Rundt om hele treet er det 360 led lys i en varm hvit farge jevnt fordelt, lysene kan dimmes etter eget ønske med 4 forskjellige lysnivå.

  MONTERING

  Våre kunstige juletre kommer i 3 deler + juletrefoten. Det er enkelt og montere, man begynner med og sette den bredeste delen i foten, så byggen du deg oppover del for del. Deretter kan du brette treet og og perfeksjonere det slik du vil ha det. Ettersom hver del settes opp kobler du enkelt sammen lys-ledningene, disse er synlig markert slik at du ikke kan ta feil av hvilken som skal hvor. Tilkoblings støpslene ligger tett inntil stammen og er ikke synlig etter montering. 

  Se hvordan du monterer og bretter ut her.

  LAGRING OG VEDLIKEHOLD

  Vårt kunstige juletre lagres slik at du har det i mange år fremover. Det demonteres fra toppen først - så nedover. Husk og koble strømmen fra først. Nå delene er tatt i fra hverandre legger du del for del pent tilbake i esken. Det kreves heller ingen vedlikehold av våre kunstige juletre. Pass bare på at støpsel og ledniger ligger fritt for klemming og annet som kan skade det elektriske. Da har du et tre liggende klart til neste jul.

  Se monteringsvideo

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB-VIG-150
  Høyde
  150cm
  Diameter
  110cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Kunstig Juletre Vigeland

  Nylig viste produkter

  ambiplants Kunstig Juletre Vigeland 150cm 360-LED-Lys
  ambiplants Kunstig Juletre Vigeland 150cm 360-LED-Lys
  På lager
  NOK 3.490,00 Ink. mva