Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tuja Ball Busk Deluxe UV 80 cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Tuja Ball Busk Deluxe UV 80 cm   Vår kunstige tuja ball busk har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Det har en naturlig stamme med en fyldig og fin tuja busk i toppen. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av førsteklasses kvalitet for og sikre deg fine kunstige planter i mange år fremover. Kjempe fint og ...

  Kunstig Tuja Ball Busk Deluxe UV 80 cm

   

  Vår kunstige tuja ball busk har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Det har en naturlig stamme med en fyldig og fin tuja busk i toppen. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av førsteklasses kvalitet for og sikre deg fine kunstige planter i mange år fremover. Kjempe fint og ha på verandaen, enten alene eller sammen med flere. Et flott og naturlig blikkfang.

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige tuja ball busk er uv-behandlet for og være godt rustet for solen hele året. Når vi sier uv-behandlet så betyr det ikke at den er sprayet over for hånd. Vår uv-behandling foregår allerede i produksjonen av de kunstige plantene hvor selve uv-stoffet blandes inn i fargeprosessen. På denne måten håper vi på og sikre jevn og godt fordelt behandling av hele produktet. 

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være uv-behandlet og dermed godt rustet mot sollyset jobber vi også hardt for at våre kunstige uteplanter skal være godt rustet for nesten all slags vær og vind. Vår kunstige tuja busk er ''liten'' og robust så den tåler vær og vind bra og det er ingenting i veien for at denne skal kunne holde uteplassen din fin året rundt. 

  VEDLIKEHOLD OG FESTE

  Det krever igrunnen ingen vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg stort sett helt selv, men som alt annet vil det selvfølgelig kunne bli litt skitt her og der så vi anbefaler en liten dusj med hageslangen i ny og ne for å holde den fin og fri for skitt og smuss. Dersom den kunstige tuja busken skal stå ute i en potte eller en plantekasse anbefaler vi og feste den i potten, dette for at den skal stå slik du vil, men også for at ingen skal kunne enkelt stjele den med seg. Aller viktigst er det at man husker og ha dreneringshull under potten eller plantekassen, slik at all overflødig regnvann osv har en plass og komme ut. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB6032-UV
  EAN
  8719075760963
  Høyde
  80cm
  Diameter
  50cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig tre stamme
  Dreneringshull
  Ja
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D16,5cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Tuja busk

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tuja Ball Busk Deluxe UV 80 cm
  GreenmoodsKunstig Tuja Ball Busk Deluxe UV 80 cm
  På lager
  NOK 2.490,00 Ink. mva