Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  9 desember 2023

  Desembermagi med juledekor inne og ute❄️

  Velkommen desember❄️

  Kunstige Juletrær i naturlig design. Ekte støpte nåler og dyp nydelig grønnfarge. Hvilke kunstig juletre skal du velge?

  En liten guide over våre kunstige juletre:

  Kunstig juletre Vigeland 150cm-300cm høyde

  Våre kunstige juletrær i modellen Vigeland er en bestselger. Juletreet kommer derfor i et godt utvalg av høyder. 150cm, 180cm, 210cm, 240cm og 300cm.

  Kunstig juletre Vigeland 150cm.

  Kunstig juletre Vigeland 180cm.

  Kunstig juletre Vigeland 210cm.

  Kunstig juletre Vigeland 240cm.

  Kunstig juletre Vigeland, på hele 3 meter.

  Vigeland er en modell i dyp grønn farge med helstøpte nåle og mange varme led-lys. Lysene på juletreet kan dimmes etter fire lysstyrker. Dette kunstige juletreet har korte større nåler mikset med lengere tynne nåler. Et jevnt men ujevnt tre for et naturlig uttrykk.

  Isaachsen kunstige juletre i "Rett fra skogen vibe"

  Kunstig juletre Isaachsen er en av våre nyeste modeller. Dette er våres mest naturlige tre ut av skogen med noe mindre amerikansk uttrykk som mange av de kunstige juletrærne har fått. Dette er også et kunstig juletre med jevnt uttrykk som allikevel ikke anses som helt perfekt. Isaachsen er vårt mest luftige tre. Det har færre nåler og fylde, derfor er det også rimeligere i pris.

  Vi har fått flere tilbakemeldinger på at Isaachesen er vårt mest naturtro juletre! Vi er absolutt enig i at dette treet er mest virkelighetstro. Et kjempe flott tre! Prisene våre settes ikke etter hva som er "finest", det er stort sett smak og behag fra person til person. Så om du liker et tre med store støpte nåler og innsyn til stammen som på et naturlig tre. Da er dette det perfekte kunstige juletreet for deg!

  Tidemand kunstig juletre i den perfekte interiør stilen

  Tidemand er vår modell av kunstige juletrær med en perfekt amerikansk stil. De helstøpte nålene bygger seg gjevnt opp mot toppen fra en fyldig bred bunn. Denne modellen er vår fyldigste! Et skikkelig blikkfang og absolutt verdt det om treet passer din stil. Sammen med Vigeland ligger Tidemand på nesten delt topp plassering som bestselgeren av våre juletrær. 

  Spør oss gjerne om du lurer på noe mer om våre kunstige juletrær eller andre produkter.

  Jule girlander og kranser

  Grangirlander og furugirlander er populære dekorasjoner når mørket sniker seg inn på oss. Inne og ute er girlander med lys koselig å pynte opp med. Det samme er kunstig kranser med eller uten lys.

  I vårt juledekor finner du også juleroser og amaryllis eller rognebær og kristtorn kvister.