Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Ball Romerstil UV D40cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BALL D40cm Våre falske buksbom baller er laget av beste kvalitet for og sikre at de tåler både vær og vind i mange år fremover. Dette er et veldig fint produkt, vår kunstige buksbom ball har mange blader som står tett i tett og har en rik grønnfarge innerst og litt lysere bladere ytterst som forestiller nye, utsprugne blade...

  KUNSTIG BUKSBOM BALL D40cm

  Våre falske buksbom baller er laget av beste kvalitet for og sikre at de tåler både vær og vind i mange år fremover. Dette er et veldig fint produkt, vår kunstige buksbom ball har mange blader som står tett i tett og har en rik grønnfarge innerst og litt lysere bladere ytterst som forestiller nye, utsprugne blader. Våre kunstige buksbom er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil, dette er med på og gjøre de veldig imponerende. Enten om du vil bruke vår falske buksbom ute eller inne vil dette være en sikker blikkfanger. 

  UV-BEHANDLET 

  Alle våre kunstige uteplanter er uv-behandlet, men det betyr ikke at de bare er sprayet av oss med en uv-spray. Hos oss foregår uv-behandlingen allerede under produksjonen av våre kunstige planter hvor uv-stoffet blir blandet inn i selve farge prosessen. Dette sikrer uv-behandling godt fordelt over hele den kunstige planten. Dette gjør at våre falske uteplanter er godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen uv-behandla kunstige planter.

  STELL OG VEDLIKEHOLD

  Nei, våre kunstige planter krever heldigvs ikke noe stell eller noe rette miljø. Her kan du plassere hvor en du måtte ønske, du kan trikse og fikse så mye du vil. Det eneste våre kunstige uteplanter krever er en liten dusj med hageslangen en gang i blant for og holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  VÆRBESTANDIG

  Våre kunstige uteplaner er veldig værbestandige, dette er noe vi har jobbet hard for og oppnå. Våre kunstige buksbom tåler også veldig godt vind og kan derfor stå ute hele året og holde uteplassen din fin. Men det vil jo alltid være slik at jo bredere eller høyere noe er jo lettere tar vinden tak i det - spesielt i høst og vinterhalvåret, det er ikke lett og gjøre noe med, derfor har vi noen produkter hvor vi anbefaler le for vind eller at de tas inn til vinteren. Men våre kunstige uteplanter tåler alle sol og regn.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199340
  Diameter
  40cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte D30cm (10cm mindre enn ballen)
  Produkt
  Buksbom ball

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Ball Romerstil UV D40cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Ball Romerstil UV D40cm
  På lager
  NOK 1.190,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »