Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Ball Romerstil UV D55cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BALL D55CM Har du lenge tenkt på og fikse opp uteplassen litt? Eller kanskje du har prøvd flere år, men bare endt opp med visne blader og ujevn grønnfarge? Da er våre kunstige buksbom noe for deg! Denne kunstige buksbom ballen har ingen stamme, den festes bare på toppen av en potte, plantekasse eller der du måtte ønske. Vå...

  KUNSTIG BUKSBOM BALL D55CM

  Har du lenge tenkt på og fikse opp uteplassen litt? Eller kanskje du har prøvd flere år, men bare endt opp med visne blader og ujevn grønnfarge? Da er våre kunstige buksbom noe for deg! Denne kunstige buksbom ballen har ingen stamme, den festes bare på toppen av en potte, plantekasse eller der du måtte ønske. Våre kunstige buksbom er av førsteklasses kvalitet tekstil og plast for og sikre at de holder seg i mange år fremover, de har en rik mørkegrønn farge innerst på planten og lysere blader ytterst som skal simulere ny vekst noe som gir en veldig naturtro opplevelse av produktet. Våre kunstige buksbom er ikke låst til utebruk og kan selvfølgelig også brukes inne, vi har fler tilbakemeldinger fra både ute og innebruk hvor det har stått over all forventning. 

  UV-BEHANDLET OG VÆRBESTANDIG

  Våre kunstige uteplanter er uv-behandlet. Dette gjøres allerede i produksjonen av produktene for og sikre grundig uv-behandling. Uv-stoffet blandes inn i selve farge prosessen slik at det jevnt fordeles over hele den kunstige planten slik at den blir godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilby det beste som er innen uv-behandla kunstige planter. Våre kunstige uteplanter klarer seg veldig godt ute i regn og sol. Som alt annet vil vinden ta mer jo høyere og bredere planten er, men våre kunstige buksbom er kompakte og robuste så vinden gjør ingen skade her og de kan holde uteplassen din fin hele året. Når det gjelder de større produktene av uteplantene våre anbefaler vi en plassering som er litt i le for vinden eller at de tas inn på vinteren. 

  STELL OG VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige buksbomballer ser vakre ut enten i en høy potte, eller om man bruker flere sammen i en større plantekasse. En liten dusj med hageslangen en gang i blant holder den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199355
  Diameter
  55cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte D40-45cm
  Produkt
  Buksbom ball

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Ball Romerstil UV D55cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Ball Romerstil UV D55cm
  På lager
  NOK 2.790,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »