Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fiolinfiken 100cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FIOLINFIKEN TRE 100CM Vår kunstige fiolinfiken tre er 100cm, dette passer utmerket i hjemmet, på kontoret eller i restauranten. Det er veldig naturtro med sine store grønne blader i enestående kvalitet og med en ekte stamme. Dette sammen gjør at dette kunstige treet er en stor favoritt blant våre kunder. Planten har fått navnet sitt...

  KUNSTIG FIOLINFIKEN TRE 100CM

  Vår kunstige fiolinfiken tre er 100cm, dette passer utmerket i hjemmet, på kontoret eller i restauranten. Det er veldig naturtro med sine store grønne blader i enestående kvalitet og med en ekte stamme. Dette sammen gjør at dette kunstige treet er en stor favoritt blant våre kunder. Planten har fått navnet sitt fra de fiolinformede bladene. Vår falske fiolinfiken har en rik og frisk grønnfarge. Denne er det perfekte valget, den vil passe inn der du setter den og den vil løfte rommet den står i.

  POTTE

  Den kunstige planten trenger ikke mer for og bli sett, men det er jo alltid gøy å implementere med en flott potte til den falske planten. Og her hos oss har vi et stort utvalg, enten du vil gjøre den kunstige planten høyere ved og bygge den opp i en høy potte, eller om du vil holde den opprinnelige høyden med en lav, firkantet eller rund potte. Vi har litt av alt,ta en titt her - og vær ikke redd for og chatte eller ringe oss om du trenger tips, råd eller bare har noen spørsmål, vi er her for og hjelpe. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, alt de behøver er en støvtørk i ny og ne slik som alt annet. Dersom du skal pynte opp hytta med våre kunstige planter kan du bekymringsløst reise hjem når sesongen er over og komme tilbake neste gang til en like fin plante. Vi vil gjøre det enkelt for alle som bare vil ha det fint og ha grønne planter eller flotte blomster som dekor uten og måtte ha plantekunnskap, tidspress eller interesse for slikt. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5224
  EAN
  8719075761533
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  60 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø17 x H14
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Fiddle

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fiolinfiken 100cm
  GreenmoodsKunstig Fiolinfiken 100cm
  På lager
  NOK 1.490,00 Ink. mva