Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fiolinfiken i Potte 65cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FIOLINFIKEN I POTTE 65CM  Vår kunstige fiolinfiken er et veldig flott tilskudd i ditt interiør. Den har store grønne fiolinformede blader og er litt av et blikkfang. Bladene har en rik, dyp grønnfarge og er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil. Dersom du leter etter noe grønt som kan fylle rommet så er dette den riktige falsk...

  KUNSTIG FIOLINFIKEN I POTTE 65CM 

  Vår kunstige fiolinfiken er et veldig flott tilskudd i ditt interiør. Den har store grønne fiolinformede blader og er litt av et blikkfang. Bladene har en rik, dyp grønnfarge og er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil. Dersom du leter etter noe grønt som kan fylle rommet så er dette den riktige falske planten for deg. Det er veldig trendy med hel grønne planter, og vi har et stort sortiment her hos oss. Ta en titt og finn din favoritt.

  POTTE

  Den kunstige planten trenger ikke mer for og bli sett, men det er jo alltid gøy å implementere med en flott potte til den falske planten. Og her hos oss har vi et stort utvalg, enten du vil gjøre den kunstige planten høyere ved og bygge den opp i en høy potte, eller om du vil holde den opprinnelige høyden med en lav, firkantet eller rund potte. Vi har litt av alt,ta en titt her - og vær ikke redd for og chatte eller ringe oss om du trenger tips, råd eller bare har noen spørsmål, vi er her for og hjelpe. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, alt de behøver er en støvtørk i ny og ne slik som alt annet. Dersom du skal pynte opp hytta med våre kunstige planter kan du bekymringsløst reise hjem når sesongen er over og komme tilbake neste gang til en like fin plante. Vi vil gjøre det enkelt for alle som bare vil ha det fint og ha grønne planter eller flotte blomster som dekor uten og måtte ha plantekunnskap, tidspress eller interesse for slikt. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5233
  EAN
  8719075762943
  Høyde
  65 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø13 cm x H11 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Fiolinfiken

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fiolinfiken i Potte 65cm
  Kunstig Fiolinfiken i Potte 65cm
  På lager
  NOK 529,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »