Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fiolinfiken Tre 180cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FIOLINFIKEN TRE 180CM Kjøp deg denne kunstige planten idag og frisk opp stuen eller kontoret med noe evig grønt. Fiolinfiken er en veldig populær plante, og dette med god grunn. Planten har fått sitt fine navn nettopp fordi bladene er fiolinformede store, helgrønne blader. Vår kunstige fiolinfiken er nøye etterlignet den ekte plan...

  KUNSTIG FIOLINFIKEN TRE 180CM

  Kjøp deg denne kunstige planten idag og frisk opp stuen eller kontoret med noe evig grønt. Fiolinfiken er en veldig populær plante, og dette med god grunn. Planten har fått sitt fine navn nettopp fordi bladene er fiolinformede store, helgrønne blader. Vår kunstige fiolinfiken er nøye etterlignet den ekte plante helt ned til den minste detalj, den kommer også med en naturlig stamme. Dette sammen gjør vår kunstige fiolinfiken til en blikkfanger, man må studere godt for og se forskjell fra den ekte planten. Enten det er i hjemmet eller på kontoret så vil vår falske fiolinfiken løfte ditt interiør til nye høyder. Vi har også flere kunstige fiolinfiken i litt andre former og høyder, de finner du her.

  FORDELER VED OG KJØPE KUNSTIG

  Misforstå oss riktig, det er også mange fordeler ved å kjøpe ekte planter. Vi er ikke ute etter å erstatte alle ekte, levende planter, men en sammensetning synes vi er fint da det er mange ekte planter som ikke trives noe godt her i vårt nordiske klima. Så dersom du vil unngå sprukne, tørre og brune blader så velg våre kunstige planter, vi streber etter å kunne tilby det beste innen kunstige planter og blomster. Våre kunstige planter blir produsert i førsteklasses plast og tekstil, og dersom stammen kan bevares så gjør vi det, noe som gjør våre falske planter enda mer naturtro. På kontoret kan det gjerne være vanskelig å holde ekte planter i live, de skal ha riktig temperatur, ikke stå i for mye sol, men heller ikke for lite. De må ha jevnt med vann, noen mye og noen lite. Prøv våre kunstige planter idag å se forskjellen, de holder seg fine og grønne år etter år.

  POTTE ELLER PLANTEKASSE

  Noen kjøper gjerne flere å setter sammen i en stor plantekasse fra vårt utvalg, enten flere av samme sort eller forskjellige planter i sammen. Dersom du ønsker en enkel potte så har vi et stort utvalg av dette her hos oss. Denne falske planten er allerde høy, men dersom du ønsker å løfte den enda høyere har vi mange potter til dette. Ellers har vi også mange potter som beholder dens opprinnelige høyde. Valget og mulighetene er mange, skal den være glanset eller matt? mørk eller lys? Er du usikker på valget så kontakt oss gjerne, vi kan komme med forslag og vil prøve å hjelpe deg på best mulig vis. Vårt fiolinfiken tre kommer i en standard plastpotte klar for å plasseres i din utvalgte potte.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5206
  EAN
  8719075760826
  Høyde
  180 cm
  Diameter
  55-65cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Størrelse potte
  H15cm x D16cm
  Produkt
  Fiolinfiken
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fiolinfiken Tre 180cm
  GreenmoodsKunstig Fiolinfiken Tre 180cm
  På lager
  NOK 2.690,00 Ink. mva